Fotowedstrijd LAAT ZIEN HOE WAARDEVOL DE AARDE IS!

26-06-14 - 01-10-14

National Geographic en het Wereld Natuur Fonds organiseren deze zomer samen de Frans Lanting Award 2014.

Frans Lanting is een van ’s werelds beroemdste natuurfotografen, ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds en bekend van onder meer zijn vele publicaties in National Geographic. Frans Lanting zet zijn fotografie in voor een betere wereld. "Ik kan de wereld niet met mijn beelden veranderen, maar het is wel een krachtig middel om mijn boodschap te verkondigen."

Waar land en zee elkaar raken
Het thema van de fotowedstrijd is ‘waar land en zee elkaar raken’. De zeeën worden bedreigd door overbevissing, klimaatverandering en vervuiling. Maar de zee is ook vol van schoonheid en een bron van leven voor mensen en dier. Wij vragen je de mooiste beelden van deze ontmoeting vast te leggen.

Laat je fantasie de vrije loop en vat het thema zo breed mogelijk op: je kunt beelden inzenden van schilderachtige havens, leven langs de kust, woeste rotskusten, eindeloze stranden, zeedieren, vogels, de wereld onderwater, vissers, zeelui en andere mensen die van de zee leven. Door mee te doen, help jij mee te laten zien hoe mooi de aarde is. Zo kunnen we anderen inspireren goed voor onze mooie aarde te zorgen. Zodat we haar door kunnen geven aan toekomstige generaties.

Wanneer?
Je kunt nu natuurlijk alvast aan de slag met fotograferen. De beelden kunnen ingezonden worden via www.franslantingaward.nl Dit kan vanaf 26 juni tot 1 oktober. De winnende foto wordt bekendgemaakt op 26 november. 
Er zijn fantastische prijzen te winnen, waaronder een exclusieve fotoworkshop en een jaar lang begeleiding door Frans Lanting zelf.
Doe inspiratie op en lees meer over onze campagne voor de bedreigde oceanen.

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer