Blue Planet in Concert

27-12-14

Na een uitverkochte Ziggo Dome bij zowel Frozen Planet als Planet Earth in Concert brengen BBC Earth en Van Lambaart Entertainment nu de bijzondere wereld van de oceanen tot leven tijdens Blue Planet in Concert. Op 27 december a.s. zijn de adembenemende natuurbeelden, live begeleid door het 80-koppige Gelders Orkest, op het grootste HD projectiescherm van Europa te zien in de Ziggo Dome Amsterdam.

Blue Planet in Concert
Blue Planet in Concert brengt de sensationele beelden uit de gelijknamige baanbrekende BBC natuurdocumentaire tot leven, begeleid door muziek van het Gelders Orkest. Dankzij de spectaculaire cinematografie en de intense muziek, waant u zich werkelijk voor even in de adembenemende en mysterieuze wereld van de oceanen. U beleeft een ware muzikale en filmische ervaring die u meesleept in de wonderen  van de natuur onder en boven het water. De sensationele HD beelden van het leven in en rondom de oceanen worden vertoond op een scherm van maar liefst 30 meter breed. U wordt ook verbaal meegenomen in een avontuur waarin de waterwereld en haar dieren in een overdonderende natuur vol extremen de hoofdrol spelen. Zo wordt er vertelt over de geheimen van de totstandkoming van de documentaire, maar ook wat de inspiratie werd om de indrukwekkende muziek voor de serie te creëren.

Documentaire The Blue Planet
The Blue Planet is een bijzondere prijswinnende BBC-productie over het leven in en rondom onze prachtige zeeën en oceanen. De adembenemende en mysterieuze wereld onder, boven en rondom onze wateren wordt voor het eerst uitgebreid in beeld gebracht dankzij unieke filmtechnieken en jarenlang onderzoek. De serie, waaraan ruim 5 jaar gewerkt is, werd bekroond met 2 Emmy Awards en 2 Bafta’s en de bekroonde soundtrack is van componist en dirigent George Fenton.Samenwerking Van Lambaart Entertainment, BBC Earth en Ziggo Dome
Van Lambaart Entertainment bracht eerder al Frozen Planet in Concert en Planet Earth in Concert naar de Ziggo Dome, beide shows waren tweemaal uitverkocht. De samenwerking met de BBC is er volgens producent Erwin van Lambaart één om trots op te zijn: “Het is geweldig om als producent van live-entertainment samen te mogen werken met partijen als de BBC en Ziggo Dome. De content van de Earth-documentaires is zo bijzonder en met zoveel liefde gemaakt, dat het een eer is om het live te mogen brengen. Bij de eerdere edities heeft het publiek haar waardering hiervoor al duidelijk kenbaar heeft gemaakt, maar we gaan nu nóg een stap verder. Er wordt gebruikgemaakt van een nóg verfijnder geluidsontwerp, nóg scherpere projectie en zelfs de walvissen zijn levensgroot te zien op het 30 meter brede scherm.’’
Ook de samenwerking met de Ziggo Dome is vruchtbaar. Danny Damman, directeur Ziggo Dome, roemt de ‘in Concerts’ van Van Lambaart en BBC om het nieuwe publiek dat het naar de Ziggo Dome heeft gebracht. Samen met de Ziggo Dome bouwt Van Lambaart Entertainment inmiddels aan tradities. Zo kondigden zij enkele weken geleden aan Disney’s Fantasia in Concert te brengen.

Tickets winnen?
Houd dan Duiken en de nieuwsbrief in de gaten! We mogen namelijk 3x2 kaartjes weggeven!

Blue Planet in Concert – zaterdag 27 december om 20:00 uur, Ziggo Dome Amsterdam.
Kaarten van €19,50 tot €49,50. Golden Seats inclusief souvenirboek € 69,50.
Verkrijgbaar op: www.blueplanetinconcert.nl 

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer