Duikvaker 2015

31-01-15 - 01-02-15

Gratis Malta Special! Staat het al in je agenda? 31 januari en 1 februari 2015? Dan is de leukste duikbeurs van Nederland! Uiteraard zijn wij ook weer aanwezig met een mooie stand waar we de GRATIS Malta Special voor jeklaar hebben liggen. De hele dag door verzorgen wemini-workshops van onze vaste auteurs waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Snuffel gelijk even rond in onze Duiken Shop waar we de mooiste boeken en dvd’s op duikgebied voor je hebbengeselecteerd. Of kom gewoon even gezellig eenbabbeltje maken met het Duiken Team!
11:00 uur: Mini-workshopmateriaal

Hoe repareer je een gat in je neopreen wetsuit? Wat te doen bij een lekkende seal en hoe houd ik mijn materiaal goed schoon? Eddy van Vliet geeft je tips en trics!

12:00 uur: Techschool live!
Bommenwerpers, onderzeeërs en oorlogsvaartuigen die onbereikbaar lijken… Maar voor techduikers niet! Sander Evering vertelt overzijn techduikavonturen en neemt je mee naar de dieper gelegen wereld voor extreme duikers. Aan het eind van zijn workshop zal hij al je vragen beantwoorden op het gebied van techmateriaal.

13:00 uur: EHBO voor duikers
Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook bij duikers. Onze duikveiligheidsexpert Walter Heijmans zal je in een korte mini-workshop enkele nuttige eerste hulptechnieken leren zoals hoe je de ABC-toepast en hoe je moet reanimeren. Een must voor elke duiker!

14:00 uur: Fotoschool met Karin Brussaard
Je kan zelf je foto heel erg mooi vinden, maar het is ook erg leuk wanneer andere mensen die mening delen. Onderwaterfotograaf Karin Brussaard zal op haar aanstekelijke en enthousiaste manier uitleggen waar een goede foto aan moet voldoen. Neem ook jouw mooiste foto mee op usb, Karin geeft direct tips voor een nóg mooier resultaat.

Datum: 31 januari en 1 februari 2015
Openingstijden: zaterdag 10:00 - 18:00 en zondag 10:00 - 17:00
Entreeprijs: € 10 per persoon
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24 
Korting: zie Duiken 1/15! 

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer