Agenda

Ook een item voor de agenda? Mail de redactie: redactie@duiken.nl


Go Pro Event

08-03-15

Op zondag 08 maart 2015 geeft PADI 5* IDC duikcentrum Diveplace Utecht om 10:00uur tot 14:30uur een Go Pro Event voor iedereen die interesse heeft om Instructeur te worden of voor Instructeurs die verder willen groeien. Daarnaast zal Course Director Ferdinand van Luttikhuizen zijn visie vertellen wat je kan beteken als duikinstructeur - de wereld op zijn kop!

Tijdens het event krijg je uitleg over hoe de PADI Go Pro opleidingen en hoe dit in elkaar verweven zit en wat het is om je kantoor om te ruilen naar de Oceaan. Uiteraard zijn we duikers en daarom zullen we ook het zwembad in gaan voor waterskills, dus neem je zwembad set mee.

Naast Ferdinand zal ook PADI EMEA Regional Manager Rene Bos aanwezig zijn en een presentatie geven over PADI en om vragen te stellen tijdens, voor en na de presentaties.

Tijdens de Go Pro Event zullen we aandacht besteden aan: Divemaster, OWS Instructeur, Specialty Instructeur, Master Scuba Diver Trainer en IDC Staff Instructeur, Tec Deep Instructeur en eventueel Cross-Over trajecten.

Datum: 8 maart
Tijd:
10.00 - 14.30 uur
Voorvereisten:
 Minimaal Open Water Diver omdat we het zwembad in gaan.
Kosten: Geheel kosteloos
Hoe deelnemen: Stuur ons een email (info@diveplace.nl) zodat we weten dat je komt en we je het programma kunnen doorsturen!

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer