ONK Onderwatervideo

18-05-14 - 25-05-14

Voor onderwatergrafen zijn er wedstrijden genoeg, maar ook videografen willen wel eens laten zien wat ze kunnen. Daarom heeft Aquashot naast het ONK Onderwater-fotografie, nu ook het ONK Onderwatervideo in het leven geroepen. Alle videografen uit Nederland en België zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke event dat op zondag 18 en 25 mei plaatsvindt. Of je nu beginner bent of ervaren; pak je camera en doe mee! 
Wat verwacht de organisatie? Dat onderwaterfilmers een clip/film kunnen  maken die meer is dan alleen een verzameling van beelden. Op de twee Zeeuwse ONK-zondagen verzamel je jouw materiaal voor de perfecte film. Hiervan maak je een clip met een speelduur tussen de 3 en 5 minuten. Minimaal 2/3 van je beeldmateriaal moet je onder water opnemen. Vervolgens krijg je tot 1 augustus 2014 de tijd voor de montage. In die tijd kan je ook werken aan de opnamen van een voice-over en je geluid toevoegen. Gebruik daarvoor geen commerciële muziek, maar rechtenvrije muziek of zoek in je netwerk een muzikant die de clip inspeelt. Een enkele gitaar of piano is vaak al genoeg!

Wat het onderwerp betreft, is de opdracht volledig vrij. Of het nu een minidocumentaire is over sepia’s of een duik bij de Bergse Diepsluis. Het is geheel aan jou. Daarna stuur je je video in aan Aquashot. De uitslag van de wedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens de Aquashot-bijeenkomst van vrijdag 19 september 2014 in ’t Veerhuis in Nieuwgein waarbij je kans maakt op gave prijzen. Voorbeelden van een clip? Ga dan naar Duikenchannel.nl!

Info 
Wanneer: 18 en 25 mei 2014
Kosten: € 35 
Startlocatie: Restaurant Molen de Lelie, Kloosterweg 2-4 in Scharendijke
Inschrijven: www.aquashot.nl of 18 mei ter plekke bij de Molen

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer