Agenda

Ook een item voor de agenda? Mail de redactie: redactie@duiken.nl


DUIKEN mini-workshops onderwaterfotografie - uitverkocht

27-06-15

In navolging van het grote succes in het MUSEON én naar aanleiding van ideeën van onze lezers, organiseren we zaterdag 27 juni drie mini-workshops van bekende Nederlandse onderwaterfotografen: Karin Brussaard, Peter de Maagt en Rini Luijkx. In een kleine groep leer je alles over instellingen, flitsers en filters. En hoe zit het met fotograferen in Nederland? Daarnaast is er alle ruimte om jouw vragen te stellen en je foto's te laten zien. Deel ervaringen uit met andere deelnemers en leer hoe jij je foto's tot een hoger niveau kunt tillen!

De dag zal bestaan uit drie workshops die je allemaal gaat volgen. De groepjes per workshop zijn klein, om zo iedereen de mogelijkheid te geven het meeste uit deze workshops te halen en al zijn of haar vragen kwijt te kunnen aan de sprekers. Geef je dus snel op, want vol = vol!  

WORKSHOP 1: KARIN BRUSSAARD 
Hoe zit het met ISO, diafragma en sluitertijden? Bij welk onderwerp gebruik ik welke instellingen? Karin richt zich vooral op de technische kant van jouw fotocamera. Vergeet dus vooral niet jouw eigen camera mee te nemen! Ter plekke laat ze zien hoe jij je foto's kunt verbeteren en geeft ze tips voor de mooiste onderwaterfoto's. Vergeet ook niet je USB-stick mee te nemen met je mooiste foto's of juist foto's waarvan je wilt weten wat beter had gekund. 


Karin Brussaard: alles over de instellingen van je camera leer je van haar!

WORKSHOP 2: PETER DE MAAGT
Met het gebruik van flitsers kun je de mooiste plaatjes schieten, mits je weet hoe je deze moet gebruiken. Peter zal tot in detail uitleggen hoe je je flitsers het beste kunt gebruiken, onder welke omstandigheden en in welke positie je ze moet plaatsen. Warming filters voor de flitsers gebruik je om mooie, heldere kleuren te krijgen in groen of blauw water. Ook hier weet Peter alles van, net zoals off-strobe flitsen dat steeds meer een hype begint te worden... Een volle workshop over flitsers en filters dus!


Hoe gebruik je flitsers? En hoe werken filters? Hoe zit het met off-strobe? Peter de Maagt legt het uit tijdens zijn mini-workshop. 

WORKSHOP 3: RINIE LUYKX
Rinie Luykx duikt bijna wekelijks onder in de Nederlandse wateren en komt met de mooiste foto's boven. Hij is daarom niet voor niets vast auteur van DUIKEN. Hoe maak je nu in groen water mooie foto's? Waar moet je op letten en hoe bereid je je voor? Rinie deelt zijn geheimen aan de hand van zijn mooiste portfoliofoto's.


Fotograferen in groen water. Rini deelt zijn geheimen met je voor de perfecte foto.

Programma
10:30: Ontvangst
11:00: Workshop 1/2/3
12:15: Lunch
13:15: Workshop 1/2/3
14:15: Pauze, ruimte voor koffie en drankje
14:45: Workshop 1/2/3
15:45: Einde en borrel

Datum: zaterdag 27 juni
Kosten: € 30 p.p. inclusief lunch, koffie, water en thee, drankje bij de lunch en borrel.
Aanmelden:  Bestel je ticket direct hier
Locatie: Pand VIPmedia. Takkebijsters 57A in Breda. Het pand ligt 200 meter van de afslag Breda-Noord (A27) naast de Karwei, parkeren is gratis.  

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer