De Nederlandse Zeenaaktslakken

03-10-14 - 05-10-14

In deze cursus van Peter H. Bragt komen alle Nederlandse zeenaaktslakken aan bod en besteedt hij veel aandacht aan het herkennen van de soorten, hun anatomie, voedingsgedrag, voortplanting en nog veel meer.

Voor alle cursussen bestaat het programma uit 3-5 lezingen, een determinatieprakticum en/of andere interactieve cursusonderdelen, en afhankelijk van de weersomstandigheden 3-5 themaduiken met nabesprekingen. De duiken worden zowel in het Grevelingenmeer als de Oosterschelde gemaakt. De cursussen starten rond 20:00 uur op vrijdagavond en worden afgesloten tegen 16:00 uur op zondagmiddag.

Wat kost het per cursus: € 130, dit is inclusief digitale hand-outs van alle lezingen, twee overnachtingen in een eenvoudig Pension in Burgh-Haamstede, en 2x een riant ontbijt. Exclusief 2 lunches en het diner op zaterdagavond. Dit laatste wordt in overleg geregeld. Overnachtingen zijn op basis van 2-persoonskamers. Voor de NOB specialisatie is het ook exclusief het cursusboek en de brevetverklaring. Aanmelden is pas definitief als je de helft van de cursuskosten hebt aanbetaald op ING bank nr NL38 INGB 0003 4433 21 t.n.v. P H van Bragt te Breda, o.v.v. cursusnaam en datum.

Voor al deze cursussen zijn nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt……..! Mocht je zelf mee willen doen en ook nog een paar kennissen of vrienden mee willen nemen dan kan dat natuurlijk ook. Deze Email doorsturen naar andere geïnteresseerden mag natuurlijk ook.

Stuur mij een Email: phvanbragt@kpnplanet.nl als je interesse hebt. Mocht je meer informatie willen hebben of eventueel een biologiecursus op maat voor jouw duikclub of duikvrienden willen organiseren (minimum is 12 personen), bel mij dan op 06-19686476.

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer