Agenda

Ook een item voor de agenda? Mail de redactie: redactie@duiken.nl


Cursus trimmen voor onderwaterfotografen

22-08-15

Als fotograaf is niets zo frustrerend wanneer je dat zeepaardje van 1 centimeter probeert te fotograferen en je absoluut je trim niet kunt vinden. Iets vastpakken lijkt de enige optie, maar dat mag natuurlijk niet! Heb jij dat ook? Kom dan naar de workshop 'Trimmen voor onderwaterfotografen'.

GUE-instructeur Sander Evering en onderwaterfotograaf Karin Brussaard hebben een cursus samengesteld speciaal voor de onderwaterfoto- en videograaf. Door de jarenlange kennis van Sander Evering op het gebied vanvintechnieken en trimmen te combineren met de kennis en wensen van Karin als onderwaterfotograaf, is er een cursus ontstaan die menig onderwaterfotograafzal aanspreken.

Hoe gaat de workshop eruit zien: Binnen een dag leer je in zowel theorie en praktijk de fijne kneepjes van het trimmen en hoe je zo de beste foto’s kunt maken. Het maakt niet uit met welke uitrusting je duikt, BCD, wing, splitvinnen of Jet Fins: iedereen kan meedoen. Voor al jevragen over onderwaterfotografie kun je direct terecht bij Karin en wil je meerweten over een bepaalde vintechniek of je trim, dan neemt Sander uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden en je ter plekke te helpen.

DATUM: zaterdag 25 april.
LOCATIE: regio Utrecht, zie website voor de locatie.
TIJD: 10.00 tot 17.00 uur.
PRIJS: € 129 inclusief lunch en zwembad.
Aanmelden: info@karinbrussaard.nl. Meer info: www.divesolutions.nl

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer