Agenda

Ook een item voor de agenda? Mail de redactie: redactie@duiken.nl


Aquashot Onderwaterfotografie en -video wedstrijden 2015

17-05-15 - 31-05-15

Aquashot, onderdeel van de Nederlandse Onderwatersport Bond, organiseert jaarlijks allerlei activiteiten op het gebied van onderwaterfotografie en onderwatervideografie. In mei 2015 staan er drie internationale kampioenschappen op de agenda: het Zeeuws Kampioenschap en het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Voor wie?

De kampioenschappen staan open voor binnen- en buitenlandse duikers van alle duikorganisaties. Het Zeeuws Kampioenschap is bedoeld voor beginnende onderwaterfotografen, terwijl het ONK juist voor duikers is die op (semi)professioneel niveau met onderwaterfotografie bezig zijn. Het ONK Onderwatervideografie wordt voor de tweede keer georganiseerd en is voor ieder onderwater videograaf toegankelijk.

Door er aparte kampioenschappen van te maken zorgt Aquashot ervoor dat alle duikers die zich - op welk niveau dan ook - met onderwaterfotografie en –videografie  bezighouden worden uitgedaagd!

Waarom?

Er zijn genoeg redenen om mee te doen!

·         Je maakt (nader) kennis met de prachtige onderwaterwereld van Zeeland, het duikgebied waar dit jaar ook het WK Onderwaterfotografie zal plaatsvinden!

·         Je maakt kans op mooie prijzen!

·         je ontwikkelt jezelf als onderwaterfotograaf en/of -videograaf;

·         je ontvangt persoonlijke verbeterpunten van de professionele  jury;

·         en je hebt gegarandeerd een ontzettend gezellige duikdag!

 

Wanneer en waar?

De wedstrijddagen zijn op zondag 17 mei en 31 mei 2015.  De startlocatie van beide kampioenschappen is in Scharendijke, locatie De Lelie.

 

Inschrijving medio maart 2015

Hou facebook en onze website in de gaten www.aquashot.nl.

De voorinschrijving start medio maart 2015. Als je gebruikmaakt van deze voorinschrijving, ontvang je een leuke herinnering! 

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer