Argonauta Onderwaterhockey Toernooi

19-09-14 - 20-09-14

Ook dit jaar zal er weer een onderwaterhockey toernooi georganiseerd worden. Onderwaterhockey is een sport die wereldwijd beoefend wordt door meer dan 13.000 (waarvan 500 in Nederland) jongens, meisjes, mannen en vrouwen op de bodem van het zwembad. Geloof het of niet, deze sport is groter dan u denkt.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september 2014 is het zo ver en vindt zoals al vele jaren het internationale Argonauta Onderwaterhockey Toernooi plaats. Teams uit Groot-Brittannië, Colombia, Spanje, USA, Frankrijk (inclusief de heren Elite winnaars van het WK2013) en natuurlijk de beste teams uit ons eigen Nederland strijden naar de titel.

Dit jaar wordt het internationale Argonauta Onderwaterhockey Toernooi voor de 25e keer georganiseerd en daarom pakken we groots uit. Zo hebben we van het eendaags toernooi een tweedaags toernooi gemaakt. Het Bredase zwembad De Wisselaar staat twee hele dagen in het teken van deze bijzondere teamsport. Het toernooi geniet veel aanzien binnen de onderwaterhockeywereld en is dan ook razend populair bij teams in heel Europa en daarbuiten. 

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer