DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met het Omniversum een filmavond op 4 oktober. De nieuwe film Amazing Caves en Dolphins staan op het programma.

In Amazing Caves daal je af in werelden waar geen licht, geen lucht en geen ruimte voor vergissingen is. Microbiologen Hazel Barton en Nancy Aulenbach maken een avontuurlijke ontdekkingsreis door grotten in canyons, in gletsjers en onder water. Op deze onherbergzame plekken zoeken zij naar het geheim van minuscule organismen die er duizenden jaren onder extreme omstandigheden wisten te overleven.

Dolphins neemt je mee op reis van de Bahamas naar Patagonië. Hier leven verschillende soorten dolfijnen en hebben we de mogelijkheid ze van dichtbij te bewonderen. Hoewel deze intelligente dieren er heel anders uitzien, lijken dolfijnen meer op ons dan je misschien zou verwachten. Ontdek hoe deze bijzondere dieren met elkaar kunnen communiceren en verbaas je over de hechte vriendschappen die zijn ontstaan tussen deze dolfijnen en de mens. Deze swingende film met muziek van Sting is de best bezochte documentaire in Nederland. 

WANNEER: 4 oktober 2017 
WAAR: Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag
AANVANG: ontvangst 18:00, start om 18.30 uur 
TICKETS: online € 13 p.p. voor DUIKEN-abonnees. Niet DUIKEN-abonnees € 16 p.p. Bestel je ticket direct hier http://www.vipwinkel.nl/evenementen