Vacature: Divemasterstage bij Voodoo Divers

26-05-15

Maak gebruik van een unieke kans nu de hoog aangeschreven Nederlandse Voodoo Divers en de ‘award winning’ Britse Blue o Two gaan samenwerken om je een eerste klas PADI Divemaster stage aan te bieden!

Dit jaar starten  Voodoo Divers en Blue o Two samen met hun gecombineerde Divemaster stages. Deze unieke combinatie geeft je toegang tot de kneepjes van het vak op alle fronten. Enerzijds het werken in een vooraanstaand PADI 5 Star duikcentrum voor het funduiken vanaf een dagboot (daily diving) en alle PADI opleidingen, anderzijds werk ervaring opdoen tijdens het werken op een safari boot.  Binnen een bedrijf dat elk jaar prijzen wint met zijn safari’s/live-a-boards. Zo wordt je stap naar professioneel duiken niet alleen leuk, maar ook zeer grondig. Onze familiare sfeer, uitstekend personeel en prachtige boten maken ons de beste keuze voor deze belangrijke stap in jouw duikcarriere.

Op deze manier krijg je de kans om echt te beleven hoe het is om als duiker te werken en een belangrijk deel uit te maken van de vakantiebeleving van andere duikers. Tijdens je stage leef je het leven van een professionele duiker en dat is echt anders dan zomaar een cursus doen tijdens je vakantie!


Voodoo Divers biedt gegidste duiktrips aan. Foto: Cor Kuyvenhoven.  

Voodoo Divers is al 15 jaar gevestigd in Hurghada en is een alom gerespecteerd duikcentrum. Wij bieden alle PADI cursussen aan, alsmede professioneel gegidste duiktrips. Ook snorkelaars en zonaanbidders zijn welkom op onze boot.

We zijn een PADI 5-star IDC center, staan hoog in de ranking op Tripadvisor en zijn volledig CDWS-gecertificeerd; dit alles maakt Voodoo Divers Uw logische keuze.Blue o Two
biedt wereldwijd een ruime keus aan duikvakanties, zowel live-a-boards als funduiken vanaf kust of resort. Onze eigen ‘award winning’ vloot van safari boten in de Egyptische Rode Zee biedt een prachtige mix van luxe en  gebruiksgemak. Vanuit Hurghada en Port Ghalib varen we zowel naar de noordelijke als de zuidelijke delen van de Rode Zee en kunnen zo de complete kustlijn van Egypte maar ook de Marine Parken in open zee bereiken.

 

Waarom Egypte?
Simpel: het is dicht bij Europa. De Rode Zee heeft prachtig zeer helder water, fantastisch onderwaterleven, de mogelijkheid om opleidingen op alle nivo’s en vele specialty cursussen bij te wonen voor je ervaring in het lesgeven, een gezellig uitgaansleven en de kosten van levensonderhoud zijn relatief laag. Daarom is Egypte de beste en meest voor de hand liggende plaats voor de volgende stap in jouw duikcarriere.

Stages duren 10 tot 12 weken en kunnen elke maand beginnen, neem voor meer informatie contact op met ruth@voodoodivers.com / +20 100 5377255
Certificate of Excellence 

We zijn enorm blij aan te kunnen kondigen dat we afgelopen week zijn bekroond met het "Certificate of Excellence" van Tripadvisor. En natuurlijk heel trots en dankbaar voor de vele "excellent" reviews die we van veel van onze gasten hebben gekregen. Jullie hebben allemaal enorm geholpen om andere duikers te helpen bij hun besluit waar te gaan duiken. Een dikke dankjewel aan alle medewerkers en de bemanning die Voodoo Divers elke dag zo goed maken. Oh, en had ik al gezegd dat we weer op #1 staan ?!
 

 

 

 

 

Neem ook een kijkje op Voodoo Divers Facebook en volg ze op Twitter! Vergeet ook niet Tripadvisor te checken. 

Ook Blue o Two heeft Facebook en Twitter


Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer