Staat een spetterende liveaboard duikcruise naar de Bahama’s al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken!

Diving World organiseert in samenwerking met DUIKEN Magazine en Master Fleet een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar de Bahama’s in mei 2024! Het is belangrijk om te weten dat je geen abonnee hoeft te zijn bij Duiken Magazine om met korting te boeken.

De lezersreis bestaat uit 7 nachten Grand Bahama Tiger beach & Bimini cruise met de luxe Bahamas Master.

Reisdata: 27 mei – 5 juni 2024
Liveaboard data: 28 mei – 4 juni 2024

Hoogtepunten:

Heel veel haaien, wrakken en duiken op de betoverende riffen van de Bahama’s!

Boot Bahamas Master:

De Bahamas Master is gebouwd met het comfort van duikers in het achterhoofd en is het perfecte liveaboard jacht voor het verkennen van Tiger Beach en Bimini in de Bahamas. Service, voorzieningen en veiligheid aan boord zijn conform de normen van de Aggressor vloot en naar de hoogste maatstaven in de industrie. De bemanningsleden zorgen er dan ook voor dat je hele duikvakantie op rolletjes loopt.

Route Grand Bahama Adventure: Tiger Beach & Bimini!

De liveaboard van het Grand Bahama’s 7 nachten avontuur vaart langs vele van de beste duiklocaties rond het West End en de zuidkust van het Grand Bahama eiland. Tijdens je tijd aan boord krijg je de kans om vele haaien te spotten, en is het zelfs mogelijk om te duiken rond prachtige riffen, scheepswrakken, muren en zelfs grotten! Kijk om je heen en zie tijgerhaaien, hamerhaaien, verpleegsterhaaien, citroenhaaien en met geluk ook stierhaaien.

Anderen lezen ook:  Playa del Carmen: verrassend veelzijdig

Indicatie pakketprijs inclusief vluchten:*

2-persoons classic cabin = € 4.395,- € 3.175,- p.p.
Toeslag standaard hut = € 325,- p.p.
Toeslag premium hut = € 595,- p.p.
Toeslag 1-persoons hut = € 595,- p.p.

*Gebaseerd op een vluchtprijs van € 800,-

Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180. Of kijk op de website van Diving World