REDACTIE

NL +31 (0)76 530 17 21
BE +32 (0)3 64 55618 E-mail: duiken@vipmedia.nl

ADVERTENTIES

Telefoon: 076-53 01 716
E-mail: felice@duiken.nl

 

ABONNEMENT

Kies voor een abonnement of cadeauabonnement met korting of een geschenk.

 

WEBSHOP

Bestel oudere nummers van DUIKEN na of ruim nummers van DUIKEN netjes op in een verzamelband. Ga voor alle producten van DUIKEN naar de webshop.

Kijk hier voor de actuele aanbiedingen.

COLOFON

Ren� Lipmann

Hoofdredacteur
Ren� is hoofdredacteur en daarnaast professioneel onderwaterfotograaf. Hij is GUE Tech 1 gebrevetteerd en duikt het liefst in koud water en op gave wrakken.

Judith Rietveld

Eindredacteur
Judith werkt sinds 2009 fulltime bij DUIKEN als eindredacteur. Ze is PADI en GUE gebrevetteerd en gaat regelmatig op pad voor haar werk om zowel in binnen- als buitenland te duiken.Ze heeft daarnaast het boek Duiken voor Dummies geschreven.

Dennis de Heus

Redacteur
Dennis de Heus is de vaste auteur van de rubriek �Interview� en doet met veel plezier af en toe een grotere reportage. Hij is de trotse vader van Luca, met een tweede kleintje op komst en werkt als een zelfstandig IT recruitment consultant bij Quality Match.�

Carlo Vreugde

Researchjournalist
Carlo duikt al meer dan 10 jaar en vindt het prachtig om zijn duikvaardigheid te verbeteren. Voor DUIKEN doet hij altijd veel vooronderzoek voordat hij gaat schrijven. Dit komt voort uit zijn dagelijks werk als onderzoeker bij een Management & Consulting bureau waarvoor hij nationale en internationale presentaties geeft. Verder geeft hij Masterswimming training bij zijn lokale zwembad omdat hij vroeger wedstrijden zwom in Amerika. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen die werkzaam zijn in Engeland. Carlo duikt in Nederland en in het buitenland waar hij bronmateriaal verzameld en met veel energie en toewijding artikelen voor ons schrijft.

Sander Evering

Techduikspecialist- en redacteur
Sander is GUE-instructeur en schrijft maandelijks de rubriek Techschool. Hij heeft zijn eigen bedrijf Dive Solutions en test de nieuwste techduikmaterialen voor DUIKEN. Hij is daarnaast de vaste buddy van Ren� voor techduikreportages.