Op zoek naar een perfect cadeau voor de duiker? We inspireren je graag met 4 cadeautips. Ideaal om een duiker te verwennen met de feestdagen, maar ook leuk om zelf te krijgen!

1. Een goede duiklamp

Oceama duiklamp guppy 2

Een goede duiklamp is een perfect cadeau voor een duiker, maar ook voor de snorkelaar. De Oceama Guppy2 moet haast wel de meest compacte en helderste duiklamp van dit formaat zijn die momenteel op de markt beschikbaar is. Deze lamp heeft een 8° spot en groothoek zichtveld met een chipprestatie van ca. 1200 lumen. De Oceama Guppy2 is daarmee zowel als hoofd- als back-up lamp geschikt voor alle duikers en snorkelaars. De brandtijd is ongeveer 120 minuten. Prijs: € 99.

 

2. Praktisch cadeau voor de duiker

Audiol oorspray

Niet het meest charmante cadeau om te geven of krijgen, maar wel eentje die heel praktisch is. De Audiol®Swim oorspray werkt waterafstotend, gaat irritatie van zout- en zwembadwater tegen, voorkomt dus jeuk en helpt de natuurlijke oorsmeerwerking. De spray bestaat uit zeer fijn gefilterde medische olijfolie en 0,5% tee trea olie dat via een unieke en gepatenteerde verstuiver de gehoorgang “coat”. Werkt 18 tot 48 uur en zorgt dat het water en bezinksel in dat water weer mee naar buiten spoelt. Simpelweg 1-2 doseringen van 0,05 ml in de gehoorgang vóór het watercontact inspuiten. Prijs: € 14,95.

 

3. De perfecte duiktas

Duiktas TUSA

Kies je voor de maat small, zodat je hem mee kan nemen als handbagage in het vliegtuig? Of toch voor medium, de standaard maat voor de gemiddelde (vakantie)uitrusting? Of pak je het gelijk groots aan en kies je voor de large met een inhoud van 108 liter, ruim voldoende voor twee vakantie-uitrustingen of een échte Hollandse duikset? Elke tas is standaard voorzien van o.a. gelagerde wielen, een uitklapbare trekhandel, drie handvatten en vier aantrekgespen. Vanafprijs: € 143,50. www.tusa.com

 

4. Ideaal cadeau voor de duiker

Cadeau voor de duiker: abonnement DUIKEN magazine

Of je geliefde nu een beginnende duiker is of ruime ervaring heeft, het perfecte cadeau voor de duiker is een abonnement op DUIKEN magazine. Hét magazine van de onderwaterwereld dat maandelijks met ruim 100 pagina’s vol duikinspiratie in binnen- en buitenland verschijnt, verder lees je over duikopleidingen en specialty’s, productinformatie, ervaringen van lezers, medische vragen en antwoorden, biologie en tips. Bestel nu een abonnement met feestelijke korting! Cadeau-abonnementen stoppen automatisch, dus je geliefde zit nergens aan vast.

Liever een ander magazine? Kies uit 12 andere titels, zoals Groener Wonen dat je inspireert om duurzaam én comfortabel te leven en wonen, of ontdek het V’GAN Lifestyle magazine waarmee je heerlijke vegan recepten op tafel zet.

*De links in dit artikel zijn affiliate links