TIP 1: Kantduiken

Bonaire staat bekend als kantduikparadijs. Dit is perfect als je 1,5 meter afstand wilt houden. Als je met je eigen Buddy Dive pick-up gaat duiken, kun je gerust beslissen om een duikstek verder te pakken als je geplande stek toch drukker is dan verwacht.

De duikpakketten van Buddy Dive Resort zijn allemaal inclusief onbeperkt lucht/nitrox en een pick-uptruck. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig zoals analysers, spoelbakken (met desinfectiemiddel) en lockers.

TIP 2: Eigen huisrif

Buddy Dive resort

Recht voor het resort ligt Buddy’s Reef. De instap is heel eenvoudig en het zicht is fantastisch. Er is ontzettend veel te zien: grote tarpons, schildpadden en octopussen, maar ook zeenaaktslakken, verschillende soorten blennies en kleurrijke keizers- en papegaaivissen.

Ook kun je hier een kijkje nemen bij de kwekerijen van Reef Renewal Bonaire waar hertshoorn- en elandgeweikoraal wordt gekweekt. Buddy’s Reef is ook een van de leukste nachtduiken op het eiland, de jagende tarpons zijn een echt spektakel om naar te kijken!

TIP 3: Diner

Buddy Dive Resort

Bij Buddy Dive Resort zijn de restaurants in de buitenlucht en natuurlijk met zeezicht. Het pas gerenoveerde Blennies restaurant ligt recht aan zee en je kunt hier heerlijk lunchen, dineren of borrelen (lees: in de poolbar!).

Of ga picknicken op het strand en geniet van de zonsondergang. Blennies restaurant kan hiervoor heerlijke take-out maaltijden bereiden!

TIP 4: Poco poco

Buddy Dive resort

Oftewel rustig aan. Buddy Dive Resort is een oase van rust en op Bonaire vind je geen drukke winkelstraten of een druk nachtleven. Neem de tijd om op het balkon van je appartement een boek te lezen of om een middag bij het zwembad te ontspannen.

Anderen lezen ook:  All West Apartments, binnen enkele passen in de zee

Bij Buddy Dive Resort heeft elk appartement een eigen balkon of veranda.

TIP 5: Of toch actie?

Buddy Dive resort

Zin om wat actiefs te doen? Bij Buddy Dive Resort kun je ook veel leuke activiteiten boeken waarbij je je niet in grote groepen hoeft te begeven. Wat dacht je van begeleide nachtduiken, ostracodnachtduiken en bootduiken in het National Park? Of boek de cursus die je al zo lang wilt doen zoals een DPV try-out, een onderwaterfotografiecursus of een Fish ID specialty. Ook buiten het resort is er genoeg te doen. Bij het Activity Center helpt de Buddy Dive crew graag een activiteit uitzoeken die bij je past.

TIP 6: Een goede voorbereiding is het halve werk

Buddy Dive Resort heeft veel maatregelen genomen om de gasten en het personeel te beschermen. Deze zijn te vinden op onze website zodat je deze alvast door kunt nemen voor vertrek.

Zo ben je alvast goed voorbereid en verloopt je verblijf nog soepeler. Het personeel heeft een uitgebreide training gehad zodat ze precies weten hoe ze de gasten, zichzelf en elkaar kunnen beschermen zonder dat het invloed heeft op je vakantie- en duikplezier.

Naast de extra hygiëneregels zijn er ook andere maatregelen getroffen. Zo kun je bijvoorbeeld nu ook roomservice bestellen, wordt het papierwerk voor het duiken online gedaan en varen er meer boten per dag uit zodat kleinere groepen gewaarborgd zijn.

Faciliteiten Buddy Dive Resort

✔ 1-, 2- en 3-kamerappartementen

✔ 2 zwembaden

✔ 2 verhoogde stranden

✔ Eigen huurauto’s

✔ Drive-thru voor tanks

✔ Duikschool met 6 boten

Anderen lezen ook:  Reizen vanaf Schiphol naar Curaçao: mondkapje, veel smeren en heel veel rust

✔ Huisrif

✔ Shop

✔ Techafdeling

✔ Verhuur materiaal

www.buddydive.com/nl