ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika.

«Sinds 1995 bieden we al bestemmingen aan in de Cariben»

 Jullie kunnen jezelf expert van de Cariben noemen?

We bieden verschillende bestemmingen in de Cariben aan sinds de start van ABC Travel in 1995. Vanaf die tijd bezoeken we onze bestemmingen ieder jaar, zowel tijdens studiereizen als onze eigen vakanties. Alleen zo kun je je kennis bijhouden en uit eigen ervaring je klant optimaal adviseren. Welke accommodatie past bijvoorbeeld het best bij de klant? Maar ook geven we de klant graag tips over de beste/bijzonderste restaurants, hippe barretjes, leukste strandjes of mooiste snorkel- en duikstekken.

ABC Travel

Wat voor type reizen bieden jullie aan naar Curaçao?

Van boutique hotels tot strandresorts en van kleinschalige appartementen tot op-en-top duikresorts: het kan allemaal! Lions Dive blijft onder duikers favoriet, maar ook Scuba Lodge en Oasis Parcs Coral Estate worden vaak geboekt. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een reis inclusief duikpakket. Nog een andere bestemming bezoeken naast Curaçao? Denk bijvoorbeeld aan een combinatiereis met Divers Paradise Bonaire.

ABC Travel

Wat maakt ABC Travel uniek in vergelijking met andere touroperators?

Persoonlijke aandacht en passend advies zijn bij ons bij iedere klant standaard. Een boeking wordt bijvoorbeeld van begin tot eind door dezelfde collega behandeld. Daarnaast zijn we erg flexibel, zeggen we niet snel ‘nee’ en gaan graag de uitdaging aan om de ideale reis samen te stellen.

Website ABC Travel: www.abctravel.nl

Anderen lezen ook:  Van fouten leren: Zonder lucht op diepte

Bekijk ook: Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao