In alle rust verschillende onderpakken bekijken en vergelijken? Dat kan bij Scuba-Academie in Vinkeveen!

Zo weet je zeker dat je met een onderpak naar huis gaat waar je jaren plezier van zult hebben. Van Mola Mola, Bare en Santi zijn alle maten op voorraad. Je kunt altijd zo de winkel binnen lopen of bel of mail met Scuba-Academie voor een afspraak.

Samen met een professionele verkoper bekijk jij in alle rust de verschillende onderpakken en kun je meerdere pakken passen. Ook kun je direct de heating range van Santi bekijken.

Tip van Scuba-Academie: Santi Heated Undersuit Flex 2.0

Je privéverwarming altijd bij je! Dat is de Santi Flex 2.0. Door dit verwarmde onderpak lopen over de gehele torso draden die je verwarmen. Door middel van een externe accu en via de speciale connector van Santi, wordt er veilig stroom geleverd aan het pak.

Gebruik je een 24 ah batterij, dan heb je drie uur warmte. De maximale temperatuur die de Flex 2.0 kan bereiken, is maar liefst 45 graden. Gemaakt van hoogwaardige Climashield Contour-stof. Dit zorgt voor volledige flexibiliteit van de stof in elke richting.

Scuba-Academie

Santi Heated Undersuit Flex 2.0

Materiaal: Climashield Contour

Dikte: 180 g/m2

Type: overall

Isolatie: verwarmd onderpak

Watertemperatuur: 0 – 12 graden

Duimlussen: ja

Wasbaar: ja

Ademend: ja

Winddicht: ja

Maten: XS t/m XXL (heren), beschikbaar voor dames in de optie Made to Measure.

Prijs: € 563

www.santidiving.com

Info

Adres: Scuba-Academie, Achterbos 22b in Vinkeveen Email: info@scuba-academie.nl Telefoonnummer: 0297-212285. www.scuba-academie.nl

Ook interessant voor jou:

Test jouw nieuwe droogpak bij Demo Center Scuba-Academie

Warm de winter door, het juiste onderpak

Anderen lezen ook:  Mijn duikavontuur op de Malediven