All West Apartments & Diving ligt in het kleine vissersdorpje aan het strand Playa Piskado op Westpunt. Vanuit je appartement heb je een adembenemend uitzicht over de baai. Binnen enkele passen sta je in de zee waar je kunt zwemmen, snorkelen en natuurlijk duiken!

«Je vindt ons in het afgelegen, maar adembenemende Westpunt»

Jullie liggen behoorlijk afgelegen?

Westpunt ligt in het uiterste westen van het eiland. Omgeven door tropische heuvels kun je genieten van spectaculaire zonsondergangen en ’s avonds is er een schitterende sterrenhemel. Het Christoffel National Park en Shete Boka National Park vind je om de hoek.

All West Apartments

All West Apartments heeft een eigen huisrif?

Onze duikschool GO West Diving ligt direct aan de duikstek #1 Playa Kalki – Alice in Wonderland. Ons huisrif is perfect om na een ochtend bootduiken je dag mee af te sluiten. Vanaf de pier waar je te water gaat, loopt een touw naar het koraalrif. Je kunt twee kanten op; als je rechts kiest, vergeet dan niet onze huisschildpad Donatello gedag te zeggen! Bij de appartementen heb je direct toegang tot Playa Piskado -Neptune’s Reef. Daar is een mooie steile wand en daar zwemmen vaak schildpadden – de meeste kans om ze te zien is bij de visserspier, waar ze weggegooide vissenkoppen oppeuzelen. In het ondiepe water vind je frogfish en zeepaardjes. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het standbeeld van Koning Neptunes! Deze staat op 9 meter diepte, net voor de pier.

All West Apartments

De meest populaire duikstek is…

Watamula. Deze naam is afkomstig van het Nederlandse woord ‘watermolen’ – de naam van het aangrenzende nationaal park. De onaangetaste harde koraalformaties maken dit een van de mooiste duikstekken van het eiland. Op de zandplateaus groeien enorme vaassponzen en zachte koralen. Vaak zie je daar trekker- en egelvissen, maar ook roggen. Regelmatig staat er stroming, het is dus een perfecte driftduik.

Anderen lezen ook:  Snorkelen met schildpadden in Curaçao

All West Apartments

Vertel eens iets over de accommodatie?

All West Apartments is twee minuten rijden vanaf Go West Diving. Het is een rustige, familievriendelijke plek om te verblijven. We hebben een eigen zonneterras met zeezicht. Je kunt 24/7 duiken vanaf het strand; gebruik de on-site diver locker en de tank service. All West Apartments is de perfecte plek om te genieten van je duikvakantie. Complete pakketten zijn mogelijk met kamer, autohuur en duiken. GO West… To the BEST!

Website: www.allwestcuracao.com

Bekijk ook: Oogstrelend, Oostpunt van Curaçao