Met trots introduceert Aqua Lung dit jaar 2 geheel nieuw ontworpen trimvesten. De Aqua Lung Outlaw is een no-nonsens trimvest ontwikkelt om duiken in zijn puurste vorm te ervaren. Het resultaat is een modulair trimvest met een gewicht van slechts 1,81 kg. De Aqua Lung Rogue is zijn luxere broertje.

Wist je dat met deze 2 trimvesten de teller van Aqua Lung trimvesten dit jaar op maar liefst 14 verschillende types uitkomt? Tijdens Duikvaker 2018 zullen we  alle verschillende trimvesten in alle maten meenemen zodat deze naar hartenlust gepast kunnen worden.

Cadeautje!

Ben jij geinteresseerd of zelfs opzoek naar een trimvest? Wij vertellen graag alles over de verschillende vesten, geven demonstraties en adviseren je graag zodat jij een goede keuze kunt maken welk trimvest geschikt is voor jouw type duiken. Na het passen van de verschillende maten weet jij niet alleen welk type trimvest jij graag wilt maar ook nog eens welke maat het beste bij jou past. En weet je wat nou echt leuk is? Voor iedereen die tijdens Duikvaker 2018 een trimvest heeft gepast en daarna ook daadwerkelijk bij één van onze dealers in Nederland een Aqua Lung trimvest aankoopt hebben we een heel leuk cadeautje! Wat dat is….? Dat kan ik nu nog niet vertellen… daarvoor moet je naar onze stand toe komen.

www.amilcosports.nl

Anderen lezen ook:  Snorkelaar op de neus van een walvis in Tonga