Pacific Diving en AmilcoSports organiseren op 19 februari en 1, 4 en 22 maart droogpak presentaties en test dagen in de vestigingen Utrecht/Nieuwegein en Reeuwijk. Rogier de Boer (AmilcoSports), Arjan de Graaf en/of Erik Huigen (Pacific Diving) zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. 

AmilcoSports importeert en distribueert Suunto, Bare, Metalsub, McNett en Aqua Lung voor de duikmarkt. Pacific Diving levert deze merken als kern van haar producten pallet vanuit haar vestigingen in Utrecht/Nieuwegein en Reeuwijk. In de vestiging Utrecht/Nieuwegein is de volledige Bare collectie nat- en droogpakken en onderkleding te zien en voorradig.

Droogpak presentaties

Tijdens de droogpak presentaties gaat Rogier de Boer (AmilcoSports) in op de diverse soorten droogpakken in het algemeen en de Bare producten in de diverse categorieën in het bijzonder. Alle typen pakken kunnen ter plekke bekeken worden. De Bare droogpakken kunnen tijdens de test sessies in het zwembad van Pacific Diving in Reeuwijk gepast en uitgeprobeerd worden. Pacific Diving medewerkers zijn aanwezig voor begeleiding en advies.

Droogpak presentaties

De presentaties en testsessies zijn als volgt gepland:

Woensdag 19 februari 2020, 19.30 uur, presentatie droogpakken, Pacific Diving Utrecht, Ravenswade 212a te Nieuwegein

Zondag 1 maart 2020, 15.00 uur, testsessie droogpakken, Zwembad de Kuil, Sportlaan 1, Bodegraven

Woensdag 4 maart 2020, 19.30 uur, presentatie droogpakken, Pacific Diving Reeuwijk, Reeuwijksepoort 307, Reeuwijk

Zondag 22 maart 2020, 15.00 uur, testsessie droogpakken, Zwembad de Kuil, Sportlaan 1, Bodegraven

Bezoekers die tijdens deze presentaties en testdagen een Bare droogpak bestellen bieden Amilco Sports en Pacific Diving een PADI Dry Suit Diver specialty bij Discovery Divers ter waarde van € 189,- aan.

Anderen lezen ook:  WW2 vliegdekschip USS Hornet na 76 jaar gevonden op bodem van Stille Oceaan

Meer informatie en/of aanmelden voor de presentaties en testdagen kan telefonisch via 0182-399580 en 030-7116505,  via e-mail info@pacific-diving.nl en/of via de Facebook evenementen.

Bekijk ook: IJskoud getest: Bare X-Mission Evolution