Op Duikvaker mag Onderwaterhuis.NL natuurlijk niet ontbreken. Alles op het gebied van onderwaterfotografie- en video vind je bij hen in een grote, volle stand direct bij de ingang van Hal 1.  De winkel in Oud Gastel is op zaterdag 4 februari dan ook gesloten.

Beursaanbiedingen voor beginners, gevorderden en pro’s

Zoek je een complete set om te starten met onderwaterfotografie? Of heb je al wat ervaring en wil je een stapje verder zetten met een uitgebreidere set? Een flitser toevoegen aan je set? Wil je met je smartphone onder water fotograferen of filmen? Het team van Onderwaterhuis.NL heeft op Duikvaker aanbiedingen met complete sets en alle denkbare uitbreidingen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Aanbiedingen met actioncamera’s, onderwatercamera’s, externe flitsers, onderwaterhuizen voor smartphones, focuslampen, videolampen, (voorzet)lenzen, trays  & armen, flipadapters, snoots, diffusers. Merken als Olympus, ActionPro, Nauticam, INON, Weefine, AOI, Fantasea, Sea & Sea, Sealife, Backscatter, Ikelite, Bigblue, Gates, Qysea, Chasing en nog veel meer.

Nieuwe producten

Benieuwd naar de nieuwste producten? De nieuwe onderwatermonitor Weefine WED-5, de Backscatter Mini Flash 2, het AOI onderwaterhuis voor de OM-1 en de OM SYSTEM OM-5…allemaal te zien bij de stand van Onderwaterhuis.NL.

Onderwaterdrones

Onderwaterdrones voor onderwaterinspecties, metingen en opsporings- en reddingsacties (SAR). Van eenvoudige compacte drones tot en met industriële ROV’s die kunnen worden uitgebreid met geavanceerde opties zoals een 2D imaging sonar, positioneringssysteem (U-QPS en USBL), grijparm, waterbemonstering, zuurstofgehalte en zoutgehalte meters, metaaldikte meter, PH-sensoren en zelfs een permanente voeding voor continue gebruik (On Shore Power Supply).

Tot Duikvaker!

Anderen lezen ook:  Duiken in Dahab of Sharm? Bij Circle Divers moet je zijn!