Een schitterend resort direct aan het grootste zandstrand van Curaçao, een duikschool met privéhaven op het terrein en meerdere eigen restaurants… En wat dacht je van lekker shoppen, borrelen of dineren op Mambo Beach? Bij LionsDive Beach Resort heb je alles binnen handbereik!

LionsDive Beach Resort bestaat al een tijdje?

LionsDive Beach Resort is in 1989 geopend met 72 kamers. Het hotel is een initiatief van de Curaçaose Lions Club, die mid-jaren tachtig zocht naar een manier om een positieve bijdrage te leveren aan de economie van het eiland en de baankansen van de lokale bevolking.

In 2005 en 2008 is het verder uitgebreid en het telt nu 102 kamers, 10 suites, 24 appartementen en een penthouse. Nog steeds is de lokale focus een belangrijke pijler van ons personeelsbeleid: meer dan 90% van ons personeel is lokaal en we investeren graag in trainingen en opleidingen zodat zij een carrière in gastvrijheid kunnen opbouwen.

Ook werken we met lokale leveranciers, zodat we ook hier een positieve invloed op de Curaçaose economie blijven hebben.

Jullie hebben vier type hotelkamers?

Dat klopt! De kamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben ook een balkon of terras. Voor grotere families of samen reizende stellen, zijn de Lions Appartementen een geweldige keuze.

Deze ruime appartementen liggen rondom het 50 meter bad. Ze hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, een volledige keuken en een prachtig balkon. Voor de ultieme luxe kun je terecht in de suites en in het penthouse: deze zijn allemaal Oceanfront gelegen met grote balkons met luxe ligbedden.

Anderen lezen ook:  Saba: een uniek eiland vol verrassingen

LionsDive

Jullie werken nauw samen met Ocean Encounters?

Wij zijn heel blij met de Ocean Encounters vestiging op LionsDive. De onderwaterwereld van Curaçao is prachtig en LionsDive heeft een schitterend huisrif. Ocean Encounters weet als de beste waar de mooiste duikspots zijn!

Zo kun je als gast van LionsDive vanuit je eigen hotel je hele duikvakantie regelen en verlies je geen kostbare vakantietijd aan reizen naar de duikschool. LionsDive en Ocean Encounters bieden regelmatig leuke pakketten aan en wij kunnen uiteraard helpen met het boeken en regelen van de duiken.

LionsDive is ook een ideale bestemming voor duikers met niet-duikende partners, of duikers die graag afwisseling hebben.

Ons zandstrand is het grootste van Curaçao en als gast van het hotel krijg je natuurlijk gratis strandbedjes en handdoeken en lig je heerlijk bij Hemingway of bij onze beach bar Chill.

En je loopt zo naar Mambo Beach…

Dat klopt! Mambo Beach is echt naast de deur: je loopt zo vanaf LionsDive de Boulevard op. Hier vind je een keur aan winkels, bars en restaurants. Het strand van Mambo is één van de bekendste van Curaçao: het is een echte hotspot voor toeristen en locals.

Liever in Willemstad shoppen of de lokale cultuur opsnuiven? Neem dan onze gratis shuttlebus naar Punda!

LionsDive

Wat maakt jullie uniek in vergelijking met andere accommodaties?

Bij LionsDive vind je alles op 1 plek: je kunt hier je vakantie beleven zoals het voor jou perfect is. Lekker luieren aan het strand, actief zijn en sporten, duiken op de prachtigste plekken, heerlijk eten bij één van onze vier restaurants: het kan allemaal bij LionsDive.

Anderen lezen ook:  Op zoek naar jonge schildpadjes op Bonaire

Daarnaast is alles in de open lucht: hierdoor hebben we alle ruimte en kun je ook in deze tijd gewoon genieten van een vakantie op Curaçao!

Faciliteiten

✔ Duikcentrum

✔ 2 recreatieve zwembaden

✔ 50-meter zwembad

✔ 3 restaurants & beach bar

✔ IJswinkel

✔ Gym

✔ Privéstrand

✔ Sportactiviteiten

✔ Spa

✔ Autoverhuur

www.lionsdive.com

Lees ook de gratis DUIKEN Curaçao Special!