«Welkom op de meest relaxte oase van Bonaire!» Dat is het eerste dat je ziet als je de website van Hamlet Oasis Resort opent. Dat ze niet overdrijven, is een feit: met 24 vrijstaande huisjes, omringd door tropische tuinen, eigen duikschool en een prachtig huisrif op steenworp afstand, mag het met recht zo genoemd worden. 

Hamlet bestaat al enige tijd?

Hamlet bestaat sinds 1997 en is in de loop der jaren verder uitgebreid. Nu hebben we een totaal van 24 huisjes. Door de jaren heen is er veel verbeterd en veranderd aan het resort, waardoor het nu een pareltje is geworden.

Hamlet ligt ten noorden van Kralendijk in een rustige omgeving en op een steenworp afstand van de zee.

Wat voor soort accommodaties bieden jullie aan?

Een- en tweeslaapkamerappartementen en studio’s. De appartementen hebben een volledige keuken en de studio’s een kitchenette.

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, kabel-tv, kluis en de terrassen zijn voorzien van zeer comfortabel buitenmeubilair.

Hamlet Oasis Resort

Wat maakt jullie zo geschikt voor duikers?

Een duikschool van Dive Friends bevindt zich op ons resort. Dit geeft een enorme pre ten opzichte van resorts die dit niet hebben.

Je bent dan ook zo vanuit je appartement bij de duikschool! Ons huisrif is Cliff. Dit is een steile wand die start op 9 meter en afloopt naar 22 meter. Het is een mooi begroeide drop-off met veel zweepkoraal en waar je veel soorten vissen tegenkomt.

Cliff is een van de beste duikspots voor macrofotografen en het is daarbij een van de weinige divesites van Bonaire met een drop-off.

Anderen lezen ook:  Libanon dumpt oude tanks op zeebodem

Verder verschaffen wij duikers – op verzoek – gratis bakken en hangers voor de duikmaterialen. Onze gasten krijgen 20% op de duiken bij Dive Friends.

Kun je via jullie ook een auto huren?

Je kan via ons zeker een auto huren, wij hebben hiervoor speciale afspraken gemaakt met één van de grotere verhuurders op het eiland

Welke maatregelen hebben jullie genomen met betrekking tot corona?

Ons resort is gelegen in een prachtige tuin met heel veel ruimte. Afstand van elkaar houden is hier heel eenvoudig. Verder hebben wij alle voorzorgen genomen die het verblijf voor onze gasten zo veilig mogelijk maakt.

Hamlet Oasis Resort

Boek nu Hamlet! 7 nachten voor de prijs van 5!

Te boeken tot en met 31 maart. Je kunt reizen tot en met 15 december. Kijk voor alle info op www.hamletbonaire.com

Faciliteiten Hamlet Oasis Resort & duiken

✔ 24 vrijstaande huisjes

✔ Huisrif

✔ Duikschool

✔ Magnapool

✔ Autoverhuur

✔ Geweldige nachtduiken

✔ Eenvoudige instap

✔ Drop-off binnen korte zwemafstand

✔ Ondiep veel koraal met octopus, schorpioenvissen en schildpadden

www.hamletbonaire.com