Ben je toe aan een nieuw droogpak? Of overweeg je een nieuw droogpak aan te schaffen en wil je weten hoe een Camaro droogpak duikt? Kom dan naar de een van de Camaro Testdagen! Dit is je kans om de Camaro Drytec Lite 3.0 uit te proberen, een pak van licht gewicht, maar toch robuust, elastisch, ademend tri laminaat.

Camaro Testdagen

In de maanden september, oktober en november worden er door de Camaro Premiumdealers (corona proof) Test dagen georganiseerd.

Kijk op de agenda voor de testdagen bij jou in de buurt, neem contact op met de Camaro Premiumdealer voor een afspraak en een exacte datum of meld je aan via de link hieronder.

Laat je informeren over de materiaal soorten en het brede scala aan maatvoeringen. Er zijn 23 confectie maten in de droogpakken, maar deze kunnen ook zonder meerprijs op lengte worden aangepast. Je kan kiezen uit een scala van kleuraccenten, wel of geen pockets en verschillend schoeisel.

3 jaar gratis reparatie service

En niet geheel onbelangrijk om te vermelden: op alle Camaro pakken zit 3 jaar gratis reparatie service. Voor als je bijvoorbeeld je rits of seal kapot trekt, maar ook al je door een uitglijder een beschadiging in je pak hebt! Dat is nog eens service!

Meer informatie: www.camaropremiumdealer.nl (voor de testdagen) of www.camaro.at (voor productinformatie)

Agenda Camaro Testdagen

WeekWeekendPremium Dealer
3530 aug – 5 septSub Lub – Nieuwegein
366-12 septSubLub – Voerendaal
404-10 oktDive Post – Valkenburg
4111-17 oktDive Post – Valkenburgt
4218-24 oktFata Aquana
4325-31 oktFata Aquana
441-7 novDuikcentrum de Beldert
458-14 novDuikcentrum de Beldert
Anderen lezen ook:  PRODUCTINFO: NIKON COOLPIX AW130

Ook interessant voor jou:

Fata Aquana is Camaro Premium Dealer

“Onze wens is in vervulling gegaan: een mega-duikwinkel in Nederland”