Zit kamperen in je bloed? Op Camping Marina Labin, Kroatië, vind je alles wat je kloppend duikhartje begeert. Zo is er een speciaal duikerszwembad en zijn er verschillende caravans waar een speciale ruimte is voor je uitrusting. Vlakbij de camping is een duikcentrum waar je al je duiken kunt plannen naar één van de vele wrakken uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog die voor de kust liggen. 

Je kunt kiezen tussen het natuurlandschap van Istrië, boot-excursies in de schitterende Kvarner baai of ga lekker duiken met het duikcentrum, dat vlak bij Camping Marina ligt en dat als een van de beste ter wereld geldt. Duikers die op de Camping Marina kamperen kunnen niet alleen gebruik maken van het eerste speciale duikers-zwembad van Kroatië, maar kunnen ook in een van de speciale caravans overnachten die beschikken over speciale ruimtes om je duikersuitrusting op te bergen. 

Eenmaal terug op het kampeerterrein geniet je van de heerlijke zomer en van het prachtige uitzicht op de omringende eilanden en de landelijke omgeving. De Maro Club zorgt ervoor dat de kids bezig blijven, ook een zwembad en speeltuin aanwezig! Op Camping Marina geniet je van een volledige kampeervakantie voor de gehele familie!

7 nachten voor de prijs van 6

Mis de bijzondere aanbieding niet en reserveer vandaag nog uw verblijf van 7 nachten voor de prijs van 6!

–          geldig voor verblijven tot 19 juli en vanaf 12 september tot de seizoensluiting van de camping

–          speciale prijs voor kinderen van 4 tot 18 jaar

–          minimaal verblijf is 7 nachten

Anderen lezen ook:  De Red Sea Explorer bied trips naar de mooiste duikstekken van de Rode Zee