Op Curaçao heeft Chogogo al een heerlijk resort, en zij breiden nu uit naar Bonaire! Op dit moment is de bouw volop bezig en kan het gloednieuwe resort haar eerste gasten ontvangen in het voorjaar.

Al het fijne van een eiland in de Cariben is binnen handbereik in dit resort: zon, zee, gezelligheid, heerlijk eten én duiken!

Jullie hebben al een prachtig resort op Curaçao, jullie gaan er nu ook eentje openen op Bonaire? Jazeker! Dit omdat wij van Bonaire houden! Het is een beeldschoon en idyllisch eiland waar wij zelf graag op vakantie gaan. Die ervaring willen wij daarom met onze gasten delen.

Wat voor soort accommodaties gaan jullie aanbieden?

Wij bieden tweepersoonskamers, vierpersoons-suites en zespersoons villa’s aan. Alle accommodaties zijn ruim en hebben een eigen keuken met eettafel, badkamer(s) met regendouche en een gemeubileerde veranda. Elke unit heeft een heerlijke hangmat zodat je uiterst relaxed van het zeezicht kan genieten.

Op het terrein komt een eigen duikschool?

Dat klopt! Wij hebben onze eigen duikschool zodat wij de service, veiligheid en verzorgde uitrusting kunnen garanderen die onze gasten van ons gewend zijn. Het is een bij PADI aangesloten duikcentrum waar je cursussen kunt volgen, gidsduiken kunt maken en waar we materiaal verhuren.

Dus wil je leren duiken of juist de specialty Lionfish Hunt volgen, dan is dat allemaal mogelijk! Daarnaast verhuren wij auto’s met laadbak waar onze gasten gemakkelijk alle uitrusting in kunnen leggen.

Wat maakt jullie zo geschikt voor duikers?

Omdat wij met hen meedenken. Zo hebben we spoel- en opbergfaciliteiten op zowel de parkeerplaatsen van het resort als bij ons eigen duikcentrum aan zee, zodat onze gasten snel en gemakkelijk hun uitrusting kunnen spoelen en opbergen in lockers.

Anderen lezen ook:  Kanonnen oorlogsschip HMS Apollo gevonden bij Texel

Hebben jullie een huisrif?

Wij zijn superenthousiast dat we het bekende Bari Rif straks ons huisrif mogen noemen. Het rif staat bekend om zijn grote biodiversiteit.

Volgens de gegevens van REEF (Reef Environmental Education Foundation) zijn hier de meeste verschillende vissoorten van het Caribisch gebied te zien. Het rif is gemakkelijk toegankelijk vanaf ons strand en loopt af van 5 naar 30 meter.

Wat maakt jullie uniek?

Wat ons als Chogogo Dive & Beach Resort uniek maakt, is dat wij ook aan de gasten die niet duiken hebben gedacht. Perfect voor het hele gezin dus.

Zo hebben we een Lazy River, zwembad en faciliteiten als beachtennis op ons prachtige strand en is een heerlijke stranddag dus ook mogelijk.  Daarnaast hebben we twee restaurants en een beachbar op ons resort, zodat onze gasten het resort helemaal niet meer af hoeven!

Vanaf wanneer kunnen we boeken?

We openen in het voorjaar van 2021 en vanaf eind december gaat onze website chogogobonaire.com de lucht in waarop je kan boeken.

Chogogo Dive & Beach Resort

Faciliteiten Chogogo Dive & Beach Resort

✔ Kamers, suites en villa’s

✔ Duikschool

✔ Huisrif Bari Rif

✔ Spoel & opbergfaciliteiten

✔ Autoverhuur

✔ Zwembad & Lazy River

✔ Beachtennis

✔ Strand

✔ 2 restaurants en beachbar

www.chogogobonaire.com