Dit is een periode van grote onzekerheid voor iedereen en de duikindustrie is daarop geen uitzondering. Gedurende de laatste weken heeft DAN Europe van duikcentra en duikprofessionals een aantal vragen ontvangen over de procedures die moeten worden gevolgd na hervatting van de duikactiviteiten.

Verbeteren duikveiligheid

De epidemiologische en wettelijke situatie evolueert echter voortdurend. Als gevolg hiervan zijn er momenteel geen duidelijke antwoorden op veel belangrijke vragen.

Het is echter zo dat we, als organisatie die nauw verbonden is aan de duikgemeenschap en toegewijd is aan het verbeteren van de duikveiligheid, onze kennis en ervaring willen delen.

Dit document, 10 aanbevelingen, is bedoeld om u te voorzien van nuttige informatie en advies over risicobeperkingen die duikcentra kunnen gebruiken wanneer hun nationale, regionale of lokale autoriteiten de heropening van duikactiviteiten officieel toestaan.

Dit document bevat:

  • Antwoorden op de meest gestelde vragen
  • Een voorbeeld van een openbare kennisgeving voor klanten
  • Praktische tips over maskers en handschoenen

Download het document

Het document is mogelijk onderhevig aan wijzigingen en updates. In dit opzicht luisteren we naar de gemeenschap; duikoperators, managers van duikcentra, professionals en iedereen die hun kennis en inzichten willen delen.

Vragen? Opmerkingen?

Schrijf naar communications@daneurope.org Samen gaat het ons lukken door deze noodsituatie heen te komen!

Anderen lezen ook:  Heb jij het ook zo warm?