De data voor de foto- en filmwedstrijd 2018 zijn bekend! De wedstrijd wordt voor het eerst in twee periodes van een week gehouden. 

De eerste wedstrijdperiode is van maandag 7 mei t/m zondag 13 mei en de tweede periode is van maandag 11 juni t/m zondag 17 juni. 

Deelnemers aan het ONK Starters (voorheen ZK) kunnen op alle dagen in een wedstrijdperiode foto’s en video’s maken. Je kunt bijvoorbeeld in een periode starten op dinsdag, op vrijdag en zaterdag nog wat extra foto’s of video’s maken en uiterlijk zondag het maximale aantal foto’s inleveren. Dit kun je opnieuw doen in de tweede wedstrijdperiode. Aan het begin van een wedstrijdperiode ontvang je een opdracht voor een controleopname. 

Voor deelnemers aan het ONK Masters is er een beperking van twee keer 24 uur. Je kiest zelf twee dagen om foto’s of video’s te maken. Aan het einde van de dag lever je de bestanden online bij de organisatie in. Je kunt bijvoorbeeld op een woensdag starten en beslissen je foto’s of videobestanden niet in te leveren. Als je tevreden bent over je opnames, lever je ze aan het einde van de wedstrijddag in. Je hebt dan één van de twee wedstrijddagen gebruikt. Elke dag in een wedstrijdperiode ontvang je een opdracht voor een controleopname.

 

Meer info op: www.aquashot.nl en www.facebook.com/aquashotNL

 

Foto: Jan Blanken