Een nieuwe naam: Dive-Expo, een nieuwe locatie én alvast de nieuwe data voor dit jaar. De Vlaamse duikbeurs Tec-Expo werd steeds groter en was klaar voor de volgende stap.

Daarom zal de beurs in 2020 in de hallen van de Antwerp Expo gehouden worden. En niet één dag zoals voorheen, maar voor twee dagen: 21 en 22 november. Bovendien heeft de beurs een nieuwe naam gekregen: Dive-Expo.

Workshops Dive-Expo

De achterliggende gedachte is de drempel voor beginnende of niet-technische duikers lager te maken. Want hoewel er natuurlijk steeds meer interesse is voor technisch duiken, zijn beginnende duikers toch vaak ook gewoon op zoek naar informatie over zwemtechnieken, materiaalconfiguratie, buoyancy etc.

Tevens wil de organisatie ook inspelen op de steeds groter groeiende groep foto- en videografen, met een aanbod aan verschillende workshops. Een foto- en videocontest met een expositie van de winnende shots mag dan natuurlijk niet ontbreken! Verder komen uiteraard ook riskmanagement en duikmedisch-gerelateerde aspecten aan bod.

Locatie: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 19, 12020 Antwerpen

Website: Dive-Expo

Bekijk ook: Mijn eerste Noordzeewrakduik, hoe pak je dat aan?

Anderen lezen ook:  Goed nieuws: De plastic folie van DUIKEN is vervangen