Dive Post is verhuisd en beschikt nu over 1.000 m2 aan duikplezier. We zijn hiermee één van de grootste duikcentra van Nederland. Door onze enorme voorraad bieden we een ruime keuze in vrijwel alle topmerken duikmaterialen. Ook voor alle PADI opleidingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Dive Post is al sinds 1999 actief in de duiksport. We zijn net verhuisd naar ons nieuwe duikcentrum aan het Castellumplein in Valkenburg ZH. Onze nieuwe winkel biedt een totale duikbeleving met veel duikmaterialen en belevingsaspecten. Ons duikcentrum zit midden in de Randstad en is goed bereikbaar. De mensen achter Dive Post zijn zelf ook fervente duikers en kunnen u daardoor een goed en vakkundig advies geven. Overtuig uzelf van onze service, wij staan graag voor u klaar in onze supermoderne duikwinkel. Naast de fysieke winkel beschikken we ook over een online duikwinkel onder de naam Diveoutlet.

Als bedrijf hebben we naast servicegerichtheid de veiligheid en belangen van onze klanten hoog in het vaandel staan. De Hiswa organisatie biedt als kwaliteit organisatie de voorwaarden en uitstraling die hier prima bij passen. Vandaar dat Dive Post als één van de eerste duikwinkels gekozen heeft voor het Hiswa lidmaatschap.

Dive Post is vanaf het begin actief in het opleiden van nieuwe duikers en in de regio inmiddels één van de grootste duikscholen. Met een team van enthousiaste instructeurs en divemasters kunnen zowel beginnende als meer ervaren duikers terecht voor cursussen. Als PADI 5* IDC center kunnen we alle opleidingen aanbieden van open water en kinderduiken tot instructeur. Als PADI TecRec Center kunnen we ook alle technische opleidingen aanbieden.

Anderen lezen ook:  ScubaXperience

Contactgegevens

Bedrijfsnaam

Dive Post Dive-equipment

Adres

Castellumplein 4  

PC + Plaats

2235 CN  Valkenburg ZH  

Telefoon

071-4087775 

E-mail

info@divepost.nl

 

Emailadres info@divepost.nl
Website www.divepost.nl en www.diveoutlet.nl
Facebook https://www.facebook.com/divepostkatwijk
Twitter https://twitter.com/Dive_Post
Google+ https://plus.google.com/u/0/+DivePostDive-equipment
YouTube http://www.youtube.com/channel/UCYRl7cvDRXbVAaJvhyk9Asw

Dealerschappen
Alle grote, kleine en belangrijke merken

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 1300 -1745
woensdag 1300-1745
donderdag 1300-1745 1900-2100
vrijdag 1300-1745 zaterdag 1000-1700
zondag gesloten