Wij willen je duikfoto’s zien, doe mee met de garminfotostory! Wat zijn we er aan toe! Heb jij een gave serie van drie onderwaterfoto’s die samen een verhaal vertellen? Van je heerlijke duikvakantie? Die encounter met dolfijnen? Je mooiste wrakduik? Van de ‘om de hoek duik’ met sepia’s? Dan nomineert DUIKEN jou nu om je fotostory met ons te delen.

Hoe werkt het?

Heel simpel, ga naar: www.duiken.nl/story en upload de drie foto’s die je verhaal vertellen. Het maakt niet uit in welk jaar de foto’s genomen zijn.

Win de superhoofdprijs!

Doe je mee? Dan maak je kans op de schitterende hoofdprijs: de Garmin Descent® Mk2 duikcomputer in horlogeformaat ter waarde van € 1.299,99! Een deskundige jury beoordeelt welke fotograaf met zijn fotostory de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Meedoen kan vanaf 17 juni tot en met 29 juli 2021.

Voorwaarden garminfotostory

Meedoen kan vanaf 17 juni tot en met 29 juli via www.duiken.nl/story.

Vermeld je naam in de bestandsnaam van de foto’s (maximaal 4 MB). Uiteraard is dit een wedstrijd voor amateurs; professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. Je mag alleen foto’s insturen die je zelf hebt gemaakt. Een deskundige jury selecteert de winnaar en beslist wie de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Door deel te nemen, geef je de redactie het recht om jouw foto te gebruiken op de website www.duiken.nl, onze facebookpagina, DUIKEN-nieuwsbrief en in DUIKEN Magazine.

Ook interessant voor jou:

Lees gratis de digitale special DUIKEN in Nederland

Getest: Garmin Descent MK2i

Anderen lezen ook:  DAN: Veiligheid is een attitude