Heb jij een gave serie van drie onderwaterfoto’s die samen een verhaal vertellen? Drie foto’s die pats-boem duidelijk bij elkaar horen? En zo bijvoorbeeld het verhaal vertellen van het wrak de SS Thistlegorm? Of beelden gemaakt om de hoek, van een snoek, paling en een kreeftje? Je schitterende macro-serie uit Zeeland? Dan nomineert DUIKEN jou om je fotostory met ons te delen in de #suuntofotostory fotowedstrijd.

Hoe werkt #suuntofotostory?

Heel simpel, ga naar: www.duiken.nl/stories en upload de drie foto’s die je verhaal vertellen!

Win de superhoofdprijs, een Suunto D5!

Doe je mee? Dan maak je kans op de schitterende hoofdprijs: de Suunto D5 duikcomputer in horlogeformaat ter waarde van € 649 beschikbaar gesteld door Amilco Sports! Een deskundige jury beoordeelt welke fotograaf met zijn fotostory de hoofdprijs in ontvangst mag nemen.

Meedoen kan vanaf 21 april tot en met 2 juni.

Voorwaarden #suuntofotostory

Meedoen kan vanaf 21 april tot en met 2 juni via www.duiken.nl/stories. Vermeld je naam in de bestandsnaam van de foto’s (maximaal 4 MB). Uiteraard is dit een wedstrijd voor amateurs; professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.

Je mag alleen foto’s insturen die je zelf hebt gemaakt. Een deskundige jury selecteert de winnaar en beslist wie de hoofdprijs, een Suunto D5, in ontvangst mag nemen. Door deel te nemen, geef je de redactie het recht om jouw foto te gebruiken op de website www.duiken.nl, onze facebookpagina, DUIKEN-nieuwsbrief en in DUIKEN Magazine.

Anderen lezen ook:  Mares: Epic