Mei 2018 gaat het gebeuren: dan lopen wij, Haarlemse duikers Suzanne, Walter en Yvonne, in Kenia de eerste editie van de Unicef Rift Valley Marathon. Een unieke marathon waarmee we geld ophalen voor een bijzonder project dat ervoor zorgt dat kinderen op scholen schoon water, wc’s en voorlichting over hygiëne krijgen. Om één school te helpen moeten we EUR 15.000,- aan donaties binnenhalen en daar hebben we jouw hulp als duiker hard bij nodig!

 

Help ons door met ons te gaan duiken! Vaar en duik op zaterdag 3 maart een hele dag met ons mee tijdens de ‘Maiden Voyage’ van duikschip Susanna op de Vinkenveense plassen! Kosten 100 euro p.p. Opbrengsten gaan volledig naar Unicef, Haarlem rent voor Kenia.

 

Er is plek voor 12 duikers. Lucht, eten en drinken zijn inbegrepen. Duikmaterialen dien je zelf mee te nemen (ook fles en lood). Deze unieke kans wil je als duiker natuurlijk niet missen! Een toffe duikdag en daarmee ook nog Unicef en de kids in Kenia steunen.

 

Duik jij graag met ons mee voor Unicef en de kids in Kenia? Neem dan contact met ons op. Tot 3 maart onder water in Vinkenveen!

 

Suzanne, Walter en Yvonne

Anderen lezen ook:  Haringvliet klaar voor trekvissen