31 maart is het eerste café van een reeks DUIKEN Café’s in 2017! Naast borrels, lezingen workshops is het DUIKEN Café een ontmoetingsplaats voor duikers. We trappen af met het eerste DUIKEN Café met het thema ‘Start van het duikseizoen’.

APPARATUUR DUIKKLAAR MAKEN 19:30 UUR
Waar moet je ook alweer opletten als je na de winterstop je duikmateriaal weer uit het vet haalt? Heeft je BCD nog onderhoud nodig en hebben je ademautomaten extra aandacht nodig? Eddy van Vliet van Scuba Support geeft tips om jouw duikseizoen veilig te starten.

FRESHEN UP MET SANDER EVERING 20:20 UUR
Je gaat straks weer duiken… Maar hoe zat het ook alweer? Sander Evering van Dive Solutions legt de basis uit voor een goede voorbereiding voor en tijdens de duik. Onder andere het duikplan, buddycheck, uitloden, masker klaren, lucht delen, trimmen en boeitje oplaten komen uitgebreid aan bod.

SPREEKUUR DUIKMEDISCH ARTS MENNO GAASTRA 21.15 UUR
Niet alleen je materiaal en skills zijn belangrijk om veilig het duikseizoen te starten, op nummer 1 staat nog wel je gezondheid! Duikmedisch arts Menno Gaastra zal in zijn ‘Spreekuur’ vertellen wanneer je moet kiezen voor een droogpak of natpak, waar je op moet letten met duiken in Nederland en waarom fit zijn zo belangrijk is.

WANNEER: 31 maart 2017
WAAR: Scuba Support te Loosdrecht, Nieuw-Loosdrechtsedijk 208B
AANVANG: 19:00, start om 19.30 uur
TICKETS: online € 10 p.p. voor DUIKEN-abonnees. Niet DUIKEN-abonnees € 15 p.p. Bestel je ticket direct hier http://www.vipwinkel.nl/evenementen