Zijn je kinderen oud genoeg om te leren duiken of heb je je vrienden aangestoken met het duikvirus en willen zij graag hun duikbrevet halen? Hartstikke leuk natuurlijk, maar 4 dagen gescheiden van elkaar vakantie vieren is misschien niet zoals je het in gedachten had. Daar hebben Emperor Divers en Diving World wat op gevonden!

Tijdens een nauwe samenwerking tussen Emperor Divers Egypte en Diving World is een nieuw concept ontstaan. Vanaf nu kun je namelijk samen (leren) duiken tijdens een 3-daagse cursus op het water. Geen uren in een warm klaslokaal of dagen in het zwembad, maar samen duiken vanaf een boot. En terwijl jouw kinderen, vrienden of andere reisgenoten een duikbrevet halen, duik jij gewoon naar de mooiste duikstekken onder water. Zo ben je de héle vakantie samen!

Drie van de mooiste duiklocaties in Egpyte

Leren duiken op een boot van Emperor Divers Egypte is mogelijk in drie van de mooiste duiklocaties langs de Rode Zee, namelijk El Gouna, Marsa Alam en Sharm el Sheikh. De duikcentra van Emperor Divers bevinden zich in de hotels Three Corners Ocean View (El Gouna), Marina Lodge (Port Ghalib, Marsa Alam) en Helnan Marina (Sharm el Sheikh). Natuurlijk kun je ook in een andere accommodatie in één van de plaatsen verblijven. Transfer van en naar je hotel is namelijk helemaal gratis!

In drie dagen je E-learning Padi Open Water cursus halen is bij Emperor Divers Egypte al mogelijk vanaf €349,- (€60,- korting al verwerkt in de prijs)! Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal en certificaatkosten. Ervaren duikers betalen voor een 5-daags duikpakket aan boord slechts €230,-.

Anderen lezen ook:  Diveroid, onderwaterhuis voor je smartphone

Pakketreis inclusief vlucht boek je bij Diving World

De scherpst geprijsde pakketreizen naar de Rode Zee inclusief Padi Open Water cursus of duikpakket van Emperor Divers Egypte vind je gegarandeerd bij Diving World. En ook niet onbelangrijk; je gaat met een zeker gevoel op reis! Diving World is namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én Calamiteitenfonds.

Marsa Alam all-inclusive + Open Water cursus vanaf €780,-
Marsa Alam all-inclusive + 5 dagen duiken vanaf €660,-

Sharm el Sheikh halfpension + Open Water cursus vanaf €799,-
Sharm el Sheikh halfpension + 5 dagen duiken vanaf €680,-

Kijk voor meer info op: www.divingworld.nl

Lees ook: Malediven toegankelijker door samenwerking Emperor en Diving World