Staan de beroemde duikstekken van Egypte: Brothers, Daedalus en Elphinstone op je bucketlist? Met de unieke DUIKEN-Lezersreis op de Grand Sea Serpent kun je ze nu van je lijst afstrepen! De groep bestaat uit enkel Nederlanders en Vlamingen, gezelligheid gegarandeerd!

18 november 2021: DUIKEN-Lezersreis – Sea Serpent Grand – Simply the Best!

Met de super-de-luxe Sea SerpentGrand liveaboard vaar je naar prachtige duiklocaties midden in het topseizoen voor haaien. Speciaal voor de lezers van DUIKEN Magazine is deze geweldige 7-daagse reis met maar liefst €200 p.p. korting te boeken (al in de prijs verwerkt).

Sea Serpent Grand

Liveaboard Egypte: Brothers, Elphinstone en Daedalus

De route bevat het mooie Brothers, wat twee eilanden zijn, waarvan de toppen nog net boven te water zien zijn. Omdat het de enige twee riffen in deze regio zijn, hebben ze een enorme aantrekkingskracht op haaien die zich in de Rode Zee bevinden.

Verder bevat de route ook het Elphinstone Reef. Dit rif is een van de meest noordelijk gelegen riffen van dit gebied. De stromingen trekken vele soorten haaien aan, waaronder grijze rifhaaien en hamerhaaien. Richting het zuiden ligt het schitterende Daedalus Reef dat gekenmerkt wordt door een imposante vuurtoren. Het Deadalus Reef wordt omgeven door enorm steile wanden van duizenden meters diepte.

Sea Serpent Grand

Jouw verblijf: Grand Sea Serpent

Deze boot van absolute topklasse is een van de grootste en meest luxe boten in het Rode Zee gebied. De Grand Sea Serpent boot heeft een lengte van 41 meter, een breedte van 8,5 meter en heeft 10 cabines en 4 suites.

Anderen lezen ook:  Lezersreizen DUIKEN 2022

Deze zijn prachtig ingericht en hebben alle denkbare faciliteiten die je van een dergelijke boot kan en mag verwachten. Het schitterende en nieuwe design van de boot geeft gegarandeerd optimale ruimte aan boord.

Liveaboard Egypte

Wat krijg je: 7 nachten, vluchten, soft all-inclusive, nitrox en alle lokale belastingen

Wanneer: 18 t/m 25 november 2021 Prijs: vanaf € 1699

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor november 2021. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

Sea Serpent Grand

Ook interessant voor jou:

Lezersreizen DUIKEN 2022

Is duiken met haaien gevaarlijk?