Duiken met manta’s, oog in oog met haaien zwemmen of encounters met walvishaaien of hamerhaaien… We hebben in samenwerking met Diving World voor onze nieuwe DUIKEN Lezersreizen weer schitterende bestemmingen voor je geselecteerd!

 

Waar gaan we heen? In 2019 naar Komodo en de Malediven, in 2020 naar Egypte en 2021 Socorro. Al onze reizen worden uitgevoerd op luxe liveaboards zodat je optimaal kunt genieten van jouw duikvakantie. Bekijk alle informatie hier.

Lijkt het je leuk om een keer mee te gaan met onze lezersreis maar twijfel je nog? Of wil je gewoon eens weten wat we allemaal gaan doen? Kom dan naar onze DUIKEN Lezersreis informatiemiddag op 13 april aanstaande. Je kunt dan al jouw vragen kwijt aan de experts van Diving World over de liveaboards, vluchten en het duiken. Ook zijn de reisbegeleiders van DUIKEN zelf aanwezig die al op de bestemming geweest zijn en ook de reizen zullen begeleiden.

 

Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers bij aanvang. Uiteraard kun je gelijk een duik maken op de cockpit Boeing 747 en op zoek naar de steur – we stellen dan ter plekke buddyteams samen voor degenen die onder water willen. Voor een duik wordt € 3,50 vergoeding gevraagd, er is een vulstation aanwezig. Kijk voor alle informatie over het duiken op www.beldert.nl

 

Datum: 13 april 2019
Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Duikcentrum De Beldert in Zoelen
Aanmelden: lidy@duiken.nl

Anderen lezen ook:  Duiken tot de max in Socorro