Inzenden voor de #duikenfotochallenge kan niet meer, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. En wat voor foto’s. Heel veel ooh en aah. Vandaag maken we de laatste weekwinnaar bekend. De uitslag en winnaar van de hoofdprijs lees je in de aanstaande juni uitgave van DUIKEN. 

Margreth Wijte wist de jury bijna te hypnotiseren met haar foto van een zeeslang. Erg knap hoe ze dit dier heeft vastgelegd. Een mooie portretfoto! Nog een gave portretfoto die opviel werd ingestuurd door Fred Meulstee. Je ziet niet heel vaak een close-up foto van een barracuda. Extra bijzonder aan deze opname is de kleine poetsvis tussen de vlijmscherpe tanden.  

Foto: Fred Meulstee

 

 Foto: Tom van Hout

 

Wie volgt John van Lent, Gino SymusDenns Rabeling en Sander van der Heijden op als weekwinnaar en ontvangt de drysuit handdoek van Fourth Element

Het is de week van de portretfoto’s. Tom van Hout stuurde gedurende de fotochallenge al een aantal fraaie foto’s in en was 24 maart dichtbij een winnende week foto. Bovenstaande opname is onze winnende foto van deze week. De jury gaat nogmaals alle, ruim 900, foto’s beoordelen. We maken in de aanstaande juni uitgave van DUIKEN de winnaar van de #duikenfotochallenge 2016 bekend!

 

Vandaag nomineert DUIKEN jou om je mooiste onderwaterfoto’s met ons te delen. Stuur gedurende onze fotochallenge…

Geplaatst door Duiken op maandag 29 februari 2016

 

Inzending gesloten!

 

Heb je meegedaan? Dan maak je kans op de schitterende hoofdprijs: een Hugyfot GoPro Pro+ behuizing inclusief een macrolenshouder en macrolens ter waarde van € 1700! Voor de weekwinnaars lag er een handige drysuit handdoek van Fourth Element klaar.

Anderen lezen ook:  Lezing fotograaf Joost van Uffelen over de veranderde relatie tussen walvissen en mensenĀ 

De weekwinnaars publiceren we op www.duiken.nl. De hoofdprijswinnaar van de #duikenfotochallenge maken we bekend in de aanstaande juni uitgave van DUIKEN. 

Alle inzendingen kun je op www.facebook.com/Duiken.nl in het album #duikenfotochallenge bekijken. 

Meedoen kon tot en met 3 april 2016.