Op 6 en 7 februari is de leukste duikbeurs van Nederland weer in de EXPO in Houten! Alles wat je kloppend duikhartje begeert, vind je hier. Wij lopen alvast een rondje met je langs de leukste standhouders in DUIKEN 1/16.

DUIKEN Stand Varen in een stealth duikboot? Het kan op onze stand! Wel virtueel dan, maar zeker niet minder leuk. Voor meer info lees het artikel op bladzijde 78. Uiteraard zijn onze bekende DUIKEN auteurs ook weer aanwezig om workshops te geven op het gebied van fotografie, veiligheid, materiaal en techduiken.

Theater Laat je bijpraten over actuele thema’s zoals het gedrag van haaien, duurzaamheid en veilig duiken. Of doe mee aan één van de workshops, zoals meditatie voor freedivers. 

Veiling Draag je steentje bij aan het goede doel! Koop één van die gewilde items die onze standhouders belangeloos inbrengen. Of laat jouw eigen item veilen.

Filmtheater Tijdens Duikvaker worden in samenwerking met het North Sea Filmfestival gedurende de hele dag films van Nederlandse en Belgische onderwaterfilmers vertoond.

Duikvaker APP Nu te vinden in de Apple App-store en op Google Play. Stel je persoonlijke voorkeuren in en mis niets meer tijdens de beurs 6 en 7 februari in de EXPO in Houten!

‘Naar de haaien gaan’ De populariteit van haaienduiken neemt de afgelopen jaren enorm toe. Haaien zijn een thema in het Duikvaker Lezingen Theater. Beide dagen kun je lezingen en workshops van experts over deze boeiende én spannende vis bijwonen.

Anderen lezen ook:  Tekdive 2015