Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Andre DuVivier aan je voor. Andre is eigenaar van Diving World

Onze best verkochte bestemming van 2017… is Egypte. Een geweldige bestemming op slechts vijf uur vliegen afstand. Deze bestemming biedt een fantastische prijs/kwaliteitverhouding. Binnen de duikreisbranche zijn wij de enige echte Egyptespecialist met meer dan 25 jaar ervaring. Niet alleen op het gebied van landarrangementen, maar zeker ook op het gebied van de liveaboards zijn wij marktleider. Naast dat we zijn aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds, bieden wij door ons ANVR lidmaatschap alle duikers eerlijke voorwaarden. Wij hopen ons te onderscheiden door kwaliteitsreizen, klantgerichte service en de scherpste prijzen te bieden.

Dé bestemming voor 2018… is er eigenlijk niet, het zijn er meerdere. Dankzij het gloednieuwe Global Dive Alliance, waaronder Diving World valt, kunnen Nederlandse en Belgische duikers kiezen voor de allerbeste duikreizen, tegen de scherpste prijzen. Droombestemmingen zoals Soccoro, Cocos, Palau, Raja Ampat en de Galapagos zullen voor veel duikers veel toegankelijker worden.

Op de beurs… hebben we een grote verrassing in petto! Via social media houden we iedereen op de hoogte over wat er gaat gebeuren. Van één ding zijn wij zeker, het zal een nog groter succes worden dan vorig jaar. Wij hebben er in ieder geval allemaal veel zin in en hopen al onze bestaande, trouwe en nieuwe klanten te mogen begroeten op onze stand. De koffie staat klaar, tot op de Duikvaker!

Duikvaker

Datum: 3 februari – 4 februari 2018 Openingstijden: Zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur Zondag vanaf 10:00 uur – 17:00 uur Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten www.duikvaker.nl

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.