Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Harro Cats aan je voor. Harro is General manager bij SeaLife Benelux en voert de merken TUSA – Sea&Sea Benelux BV en Camaro.

Het best verkochte product van 2017 is… de TUSA BCD Soverin Alpha. Het trimvest maakt gebruik van een independent Harness System. Dat betekent dat je de fles draagt aan een bandenstel dat onopvallend in het jacket is verwerkt. Daardoor zit het vest zo vast als een huis om je lichaam en behoud je alle bewegingsvrijheid. Van Camaro is het de herintroductie van de ongelooflijk warme schoenen en handschoenen. Met name de naadloze handschoenen zijn absoluut de nummer 1.

Hét product voor 2018 is… de TUSA Paragon, een nieuw duikmasker. De Pagaron is indrukwekkend van model, pasvorm en ziet er erg stoer uit. De materiaalkeuze als polyurethaan en RVS geven de sterkte aan het masker; het zou onverwoestbaar moeten zijn. Voor Camaro komen we met nieuwe droogpakken. De Arctec 3.0 en de Drytec 3.0. Een drielaags elastisch en ademend trilaminaat. Een echt droog droogpak voor de veeleisende droogpakduiker.

Op de beurs… zitten we altijd vol met verrassingen. De afgelopen jaren hebben we veel prijzen weggegeven in de loterij. Gezelligheid gecreëerd met muziek en confetti. Ook dit jaar zijn we weer van plan om voor de nodige sfeer te gaan zorgen. Hoe? Dat is natuurlijk altijd weer een verrassing! Uiteraard kun je van Camaro alles passen: van base layer tot droogpak. Onze adviseurs helpen je graag!

Anderen lezen ook:  De onderwaterwereld van sardinië: super gevarieerd!

 

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.