Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Harro Cats aan je voor. Harro is General manager bij SeaLife Benelux en voert de merken TUSA – Sea&Sea Benelux BV en Camaro.

Het best verkochte product van 2017 is… de Sealife DC2000. Deze heeft het formaat van een compact camera, maar de capaciteiten komen overeen met een spiegelreflexcamera. De DC2000 is geheel automatisch, maar kan ook volledig manueel worden ingesteld. De binnencamera is van zichzelf al waterdicht en hij is uitgerust met digitale roodfilters.

Onze knaller van 2018… is de introductie van een derde model in de SeaLife Familie: de Reefmaster RM4K. Een compact model dat speciaal ontwikkeld is om even makkelijk en snel wat onderwateropnamen te maken. De RM4K is klein, compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen, maar wel zo ontworpen dat je hem goed vast kunt houden onder water. De RM4K is dermate vers dat we nog geen camera’s leverbaar hebben op Duikvaker. Wellicht dat we wel de eerste prototypes kunnen laten zien.

Op de beurs… nemen we mee: de Sealife Micro 2.0, de DC2000 en hopelijk ook de nieuwe Reefmaster RM4K. Daarnaast hebben we de gehele collectie Sea Dragon lampen op de stand. Uiteraard ontbreekt het vingervlugge Flex-Connect Arm System niet. Op de stand zijn adviseurs en ambassadeurs aanwezig; iedereen kan met elke vraag over SeaLife en fotografie bij ons terecht.

Anderen lezen ook:  Bouw grootste onderwater­filmstudio van Europa aan de gang

Duikvaker

Datum: 3 februari – 4 februari 2018 Openingstijden: Zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur Zondag vanaf 10:00 uur – 17:00 uur Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten www.duikvaker.nl

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.