Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Martijn Hanson aan je voor. Martijn Hanson is importeur van Fourth Element.

Onze best verkochte producten van 2017… zijn de badkleding en rash guards van de Fourth Element Ocean Positive lijn. Deze producten zijn gemaakt van stof dat gerecycled is uit visnetten die uit de zee zijn gevist en dus super milieuvriendelijk zijn.

Het meest bijgebleven uit 2017… is het Argonaut Full Stealth droogpak. Het droogpak heeft een supernauwkeurige maatstelling en een volgende generatie one way stretch stof die opgemeten wordt via ons BIOMAP Systeem. Dit systeem is uniek in de wereld en tot op de millimeter nauwkeurig!

Onze knaller voor 2018 is… het X-Core vest. Het is een simpele heated vest zonder batterijen, maar je blijft er superwarm door. Alleen Fourth Element kan een dergelijk product ontwikkelen!

Op de beurs… introduceren we het X-Core vest. Ook kun je je op laten meten met het Biomap Systeem en een Argonaut Full Stealth droogpak bestellen. Je krijgt er dan een gave X-Core set bij t.w.v. € 175! We nemen uiteraard de Ocean Positive badkledinglijn mee en promoten de Fourth Element Ocean Positive Mission 2020.

Duikvaker

Datum: 3 februari – 4 februari 2018 Openingstijden: Zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur Zondag vanaf 10:00 uur – 17:00 uur Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten www.duikvaker.nl

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.