Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Martine Grethe aan je voor. Martine werkt bij Scubapro.

Ons best verkochte product van 2017 is… de nieuwe G2 computer. Hij is makkelijk afleesbaar en configuraties kun je zelf instellen. Hij is voor verschillende doeleinden geschikt, zoals nitrox, sidemount, techduiken en freediving.

Wat me het meest is bijgebleven uit 2017… is het winnen van de Red Dot award voor ons fantastische Hydros jacket! Het innovatieve en unieke design is een echte winner. Hij is aan te passen aan alle wensen van de duiker. Je kunt kleuren veranderen, accessoires toevoegen, loodpockets vervangen voor reisbanden en het rubberen harnas zit als gegoten.

Onze knaller voor 2018… is de nieuwste ademautomaat C370. De C370 is een ideale gebalanceerde, compacte 2e trap voor de veeleisende duikers. In combinatie met de MK21 heb je de best mogelijke luchtopbrengst en samen met de MK11 is het een voordelige set.

Op de beurs… zullen we veel aandacht schenken aan kleur en beleving. Uiteraard zijn alle nieuwe producten te zien en te passen en we zullen wederom op beide dagen een tombola organiseren!

Duikvaker

Datum: 3 februari – 4 februari 2018 Openingstijden: Zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur Zondag vanaf 10:00 uur – 17:00 uur Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten www.duikvaker.nl

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.

Anderen lezen ook:  Scubapro K2 onderkleding: Warm, warmer, warmst