Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Patricia en Irene aan je voor. Patricia en Irene werken bij Diving Holidays.

 Onze kracht ligt vooral bij… de bestemmingen Filipijnen en Indonesië, de mooiste duikgebieden in Zuidoost-Azië. We hebben daar uitstekende contacten en al jarenlange samenwerkingen. Kortom: alle expertise om je duikvakantie tot in de puntjes te verzorgen. Maar wist je dat we ook Jordanië in ons aanbod hebben? Een prachtige bestemming om je reis aan land en onder water met elkaar te combineren. Wat dacht je van een bezoek aan Petra, Wadi Rum én vijf dagen duiken?

Op de beurs… gaan we onze klanten ontmoeten en gezellig bijpraten. Het is altijd weer leuk de mensen te zien die we de rest van het jaar telefonisch spreken. We denken dan gelijk mee voor de reiswensen voor het komende jaar. Op onze stand zijn ook de agenten aanwezig van diverse bestemmingen als Jordanië, Mozambique, de Filipijnen en Indonesië. Samen geven we je alle duikinformatie uit de eerste hand.

Duikvaker

Datum: 3 februari – 4 februari 2018 Openingstijden: Zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur Zondag vanaf 10:00 uur – 17:00 uur Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten www.duikvaker.nl

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.