Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Paul Coolen aan je voor. Paul is General Manager bij Buddy Dive Resort Bonaire

De mooiste herinnering aan 2017 is… de allereerste kids IDC in samenwerking met Family Dive Vacations uit Amerika. Maar ook de zesde, zeer succesvolle editie van Bonaire TeK; hét technical diving event in het Caribisch gebied. En niet te vergeten de terugplaatsing van elandgeweikoraal door de Coral Restoration Foundation waarvan de teller nu op 10.000 staat.

Bij Buddy Dive… komen al je duikdromen uit; een resort gebouwd door duikers, voor duikers. Met het bekende Drive&Dive pakket heeft een duiker alles wat hij nodig heeft; accommodatie, ontbijt, luchthaventransfer, auto, onbeperkt perslucht of nitrox en optioneel bootduiken. Buddy Dive maakt het gemakkelijk om zoveel te duiken als je wilt, in je eigen tempo. Met het hele jaar door rustige wateren, goed zicht en mooi zonnig weer is Bonaire en Buddy Dive de ideale duikvakantie.

In 2018… komen eind mei Ned en Anna Deloach, schrijvers van de Reef Fish Identification and Behaviour boeken, weer naar ons toe. Uiteraard staat er ook de Bonaire TeK 2018 op de planning van 6 tot 13 oktober.

Op de beurs… dompelen we je onder in Caribische sfeer van Bonaire. We hebben een mooie beursaanbieding en voor iedereen die bij onze stand langs komt ligt een kleine verrassing klaar!

Anderen lezen ook:  Duiken Thailand - Khao Lak en Phuket

Duikvaker

Datum: 3 februari – 4 februari 2018 Openingstijden: Zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur Zondag vanaf 10:00 uur – 17:00 uur Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten www.duikvaker.nl

Wil jij Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.