Meer dan 120 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker van 2 tot 3 februari 2019. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Harro Cats aan je voor. 

Merken: TUSA, Light&Motion, Underwater Kinetics

Het paradepaardje van 2018…

was de TUSA Paragon. Dé duikbril van nu! Geen masker past beter en zit lekkerder dan deze Paragon. Niet alleen het comfort is optimaal, maar ook de kwaliteit. Met een basisframe van rvs en polyurethaan, hebben we zo’n beetje het sterkste duikmasker ter wereld in handen. Hij is uitgevoerd met UV420 glazen die de ogen beschermen tegen zon en schittering aan de oppervlakte. In 2019 is hij ook in een geheel witte uitvoering verkrijgbaar en in een goudachtige kleur met metallic glans.

Samen met de Switch vinnen…

is dat wat echt 2018 voor ons heeft getekend. De Switch is bedoeld voor de duiker die wat meer wil dan zomaar een paar vinnen. De slag wordt bepaald door de materiaalsoort, polyurethaan, dat de vin een hele natuurlijke zwemslag en een uitzonderlijk hoge voortstuwing geeft. In 2019 leggen we de lat nog hoger en gaan we de Switch PRO introduceren, zijn grotere broer. Stijver en sterker.

Op Duikvaker…

staan we met het nieuwe damestrimvest TINA. Een speciaal vest dat ontworpen is voor de duikende vrouw. De (pas)vorm is optimaal gemaakt voor het vrouwelijke lichaam: dat zit in het model en het draagstel is los geconstrueerd ten opzichte van het drijflichaam. Dit zorgt ervoor dat de duikfles strak op de rug blijft zitten en niet gaat hangen of rollen. Voor de heren hebben we dit model al in de collectie, de Souverin Alpha. Ook deze is te zien, voelen en passen op de beurs. We hebben meerdere verkoopadviseurs op de TUSA-stand lopen die je graag meer willen vertellen!

Anderen lezen ook:  Uitslag Sea&Sea DX-6G Onderwatercamera Quiz

Website: www.tusa.com

INFO DUIKVAKER:

Datum: 2 februari 2019 en 3 februari 2019

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24

Kosten: €14,50.

Scoor 20% korting op je online Duikvaker ticket, gebruik de promotiecode DUIKEN!

Deze korting is niet geldig aan de kassa.