Meer dan 120 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker van 2 tot 3 februari 2019. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Joep Mol aan je voor. Joep werkt bij Amilco Sports voor bekende duikmerken als Suunto en Bare.

Merken: Suunto, Bare, Aqua Lung, Metalsub en Ursuit

Het best verkochte product van 2018… 

was voor het tweede jaar op rij het Aqua Lung Outlaw jacket omdat dit een uniek concept is wat volledig demontabel, lichtgewicht, gemakkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar is. Niet zozeer het demontabel zijn, maar meer de manier waarop dit kan, maakt het uniek.

Het meest bijgebleven van 2018 is…

de Aqua Lung Reveal maskerset. De goede pasvorm van het zeer zachte siliconen en de moderne kleuren die goed te combineren zijn met de diverse Aqua Lung binnen- en buitenwatervinnen, maken dit een opvallende verschijning tussen alle andere maskers. De mogelijkheid om lenzen op sterkte te plaatsen is ook goed ontvangen.

De knaller voor 2019…

is zonder twijfel de nieuwe Suunto D5 duikcomputer in horlogeformaat. Suunto heeft het voor elkaar gekregen een duikcomputer te maken die relevante en bewezen betrouwbare functionaliteit en informatie voor de doelgroep weergeeft en deze ook nog in een trendy design ‘verpakt’. Het kleurendisplay die geheel naar eigen wens is in te delen, samen met de gratis nieuwe Suunto App op je telefoon en betaalbare prijs, maken dit voor mij de knaller van 2019!

Onze stand…

Anderen lezen ook:  Diepste zwembad ter wereld voor duikers geopend in Polen

bestaat grofweg uit vier segmenten/merken. Aan de Suunto-kant zullen wij veel aandacht besteden aan de nieuwe D5 en het nieuwe calculatiemodel, het Suunto Fused2 RGBM. Bij Bare hebben we maar liefst twee nieuwe droogpakken en een nieuwe lijn natpakken. Aqua Lung introduceert de nieuwe I770 en een nieuwe manier om je tank aan je BCD vast te maken. Ook Metalsub heeft niet stil gezeten. Onze Finse droogpakkenfabrikant Ursuit is dit jaar ruim vertegenwoordigd met alle droogpakken voor boven en onder water.

Een reden om onze stand te bezoeken…

is omdat we wederom met al onze merken en producten aanwezig zijn en alle vragen die je hebt, gaan trachten te beantwoorden. Maar ook het passen van jackets tot een eventuele update van je duikcomputer; bijna alles is mogelijk!  Natuurlijk horen daar alle nieuwe producten bij die wij in 2019 introduceren.

Stand: 414 en 164 (Ursuit) Website: www.amilcosport.nl

 

INFO DUIKVAKER:

Datum: 2 februari 2019 en 3 februari 2019

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24

Kosten: €14,50.

Scoor 20% korting op je online Duikvaker ticket, gebruik de promotiecode DUIKEN!

Deze korting is niet geldig aan de kassa.