Meer dan 120 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker van 2 tot 3 februari 2019. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Patricia van Diving Holidays aan je voor. 

Onze kracht ligt vooral bij…

de bestemmingen Filipijnen en Indonesië, de mooiste duikgebieden in Zuidoost-Azië. We hebben daar uitstekende contacten en al jarenlange samenwerkingen. Kortom: alle expertise om je duikvakantie tot in de puntjes te verzorgen. Verder betrekt ons aanbod ook een uitgestrekt gebied rondom de Rode Zee, van Egypte tot en met Jordanië. Maar wist je dat we ook Zanzibar en Mozambique in ons aanbod hebben? Het zijn prachtige bestemmingen en in het juiste seizoen heb je kans op walvishaaien en manta’s.

Op Duikvaker…

vinden wij het altijd ontzettend leuk om onze klanten te zien en te spreken nadat we door het jaar heen vaak alleen telefonisch en per e-mail contact hadden. We horen dan graag alle reisverhalen van het afgelopen jaar en denken graag mee voor een nieuwe reis voor 2019 of 2020. Op onze uitgebreide stand zijn ook de agenten aanwezig van diverse bestemmingen uit ons wereldwijde aanbod. Samen geven we duikinformatie en adviezen uit eerste hand.

Een bestemming die we uitgelicht hebben is… 

het eiland Saba. Dat behoort samen met Sint-Eustatius tot de Bovenwindse Eilanden. Naast Sint-Eustatius hebben we nu Saba ook een eigen plek gegeven op onze nieuwe website. Saba is een knus vulkanisch eiland met erg vriendelijke bewoners. Onder water wacht een prachtig landschap van kleurige koralen, enorme sponzen en vele tropische vissen. Maar ook diverse soorten haaien, schildpadden, barracuda’s en tandbaarzen worden regelmatig gezien. De warme bronnen en lavatunnels zijn uniek voor dit vulkanische gebied. Saba is bij uitstek perfect om te combineren met een verblijf op en duiken rondom Sint-Eustatius.

Stand: 214

Website: www.divingholidays.nl

INFO DUIKVAKER:

Datum: 2 februari 2019 en 3 februari 2019

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24

Kosten: €14,50.

Scoor 20% korting op je online Duikvaker ticket, gebruik de promotiecode DUIKEN!

Deze korting is niet geldig aan de kassa.