Meer dan 120 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker van 2 tot 3 februari 2019. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Sander Koele aan je voor. Sander is eigenaar van Dive & Travel.

Er is eigenlijk geen bestemming…

die in 2018 het beste verkocht is, we hebben een heel breed productaanbod en veel reizen mochten we dit jaar continu verkopen. Je ziet het aan de vele reisbeoordelingen die op onze website bij de duikreizen staan. Azië blijft bij ons wel heel erg in trek vanwege het grote aanbod aan fantastische bestemmingen waar je naast het onderwaterleven een geweldige combinatie vindt van natuur en cultuur. Het afgelopen jaar is weer gebleken dat het zeer belangrijk is dat wij als reisorganisatie aangesloten zijn bij het SGR en het Calamiteitenfonds als zekerheid voor ons duikreizigers.

Onze plannen voor 2019…

op 11 mei 2019 zal de inmiddels onder Olympus PEN of OM-D gebruikers de beroemde Olympus PEN Experience plaatsvinden in de Rode Zee. Een week die in het teken staat van onderwaterfotografie. Deze reis wordt gesponsord door Olympus Nederland met speciale prijzen. Met vertrek op 6 december 2019 hebben we weer de speciale tijger- en hamerhaaientrip naar de Bahama’s. In 2018 was deze reis een zeer groot succes met vele enthousiaste reacties waardoor we deze reis in 2019 weer gepland hebben staan. Houd je van haaien, dan is dit een reis die je echt gedaan moet hebben.

Op Duikvaker…

kun je ons volledige team natuurlijk weer ontmoeten. Samen met onze lokale vertegenwoordigers uit de gehele wereld informeren we je over de reis die het beste bij jouw wensen past. In 2019 presenteren we een aantal nieuwe bestemmingen. We hebben diverse nieuwe liveaboards die makkelijk via onze website met de online boekings- en beschikbaarheidstool te vinden zijn. Daarnaast hebben we nieuwe resorts in Indonesië op Ambon en in Raja Ampat, die we dit jaar persoonlijk bezocht hebben.

Standnummer: 310

Website: www.diveandtravel.nl

INFO DUIKVAKER:

Datum: 2 februari 2019 en 3 februari 2019

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24

Kosten: €14,50.

Scoor 20% korting op je online Duikvaker ticket, gebruik de promotiecode DUIKEN!

Deze korting is niet geldig aan de kassa.