Meer dan 120 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker van 2 tot 3 februari 2019. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Wouter Klaassenn aan je voor. Wouter weet alles over wrakduiken in Kroatië

Wrakduiken in Kroatië…

is ontstaan uit een combinatie van twee hobby’s. Wrakduiken & Vakantiehuis Stranici12. De weersomstandigheden in Istrië zijn in het voorjaar, de zomer en najaar gunstig. Hier vind je een betaalbare en een prettige omgeving voor het ultieme vakantiegevoel. En wat dacht je van lekker eten en drinken? Maar vooral prachtige, goed bewaarde scheepswrakken van wel meer dan 100 jaar oud. Met ons heb je de mogelijkheid om met je eigen groep uit te varen op je eigen boot. Of je wrak-, diep- en/of techduiker bent, je kunt hier je hart helemaal ophalen. Of je nu veel ervaring hebt of beginnend wrakduiker bent. Dit is een expeditie die je niet mag missen!

We bieden…

een complete vakantieweek wrakduiken in Kroatië aan voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 13 duikers. Inclusief 15l  flessen met nitrox. Je verblijft op onze eigen accommodatie Stranici12. Deze is voorzien van een zwembad, buitenkeuken en op basis van All Inclusive. De hele week duiken we op de meest indrukwekkende wrakken. De Baron Gautsch, John Gilmore en Giuseppe Dezza staan dan onder andere op het lijstje. We varen uit met de Starfish vanuit Vrsar en maken telkens twee duiken per dag.

Op Duikvaker…

Anderen lezen ook:  Duiktassen. Zo neem je alles mee!

gaan we in samenwerking met het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme het duiken in Kroatië en de wrakduikexpedities in Istrië promoten. Kom gerust eens langs om meer te weten te komen over duiken in dit schitterende land!

Stand: 430

Website:  www.wrakduikeninkroatie.nl

INFO DUIKVAKER:

Datum: 2 februari 2019 en 3 februari 2019

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24

Kosten: €14,50.

Scoor 20% korting op je online Duikvaker ticket, gebruik de promotiecode DUIKEN!

Deze korting is niet geldig aan de kassa.