Meer dan 100 standhouders uit heel de wereld zijn van de partij op Duikvaker 2018. Wat ons betreft de leukste en gezelligste duikbeurs van het jaar! Wij maken alvast een rondje langs onze favoriete standhouders, vandaag stellen we Joep Mol aan je voor. Joep werkt bij AmilcoSports, importeur van o.a. Suunto, Bare, Aqua Lung en Metalsub.

Ons best verkochte product van 2017…  is ongetwijfeld de Zoop Novo van Suunto. Waarom? Deze duikcomputer is zeer betrouwbaar en gemakkelijk te begrijpen. Door het grote dot-matrix scherm (met achtergrondverlichting) is hij makkelijk afleesbaar – uniek in zijn klasse. Wil je alles weten over de Suunto Zoop Novo? Kom dan langs op de Suunto stand tijdens Duikvaker 2018 en ik of een van mijn collega’s nemen graag de tijd voor je.

Het meest bijgebleven van 2017… is de Aqua Lung Outlaw, een jacket dat we dit jaar hebben geïntroduceerd en vanaf begin volgend jaar in ons land verkrijgbaar zal zijn. Tijdens het ontwerp van de Outlaw zijn alle bestaande regels overboord gegooid met als resultaat een uniek modulair systeem dat snel en eenvoudig voor de ideale pasvorm zorgt.

De knaller voor 2018 is… de onlangs geïntroduceerde Suunto EON Core. Deze duikcomputer is net zoals zijn grote broer de Suunto Eon Steel voorzien van een groot kleurendisplay waar grote getallen en teksten met hoge contrastkleur gemakkelijk afleesbaar zijn. De weergavemodus (display) van de Suunto Eon Core is door de gebruiker aanpasbaar, zodat je in een oogopslag precies de informatie ziet die jij belangrijk vindt.

Wat gaan jullie doen op de beurs? We hebben de voorgaande jaren vaak het verzoek gekregen van duikers of zij het Aqua Lung duikmasker of trimvest waar zij net uitleg over gehad hadden, mochten passen. Dit jaar willen we hen graag kennis laten maken met het nieuwe extreem zachte soft-siliconen van de Aqua Lung Reveal duikmaskers – die ze direct mogen passen. Ook zullen we alle trimvesten van Aqua Lung in alle maten meenemen zodat deze naar hartenlust uitgeprobeerd kunnen worden.

 

Wil jij de Duikvaker 2018 ook bezoeken? Check dan snel www.duikvaker.nl voor alle bezoekersinformatie.