Duikvaker, dé duikbeurs voor duikers, freedivers en snorkelaars geldt al 28 jaar als het begin van een prachtig duikseizoen. Ook als door omstandigheden een fysieke beurs, zoals we gewend zijn in Expo Houten, niet mogelijk is. Op 6 en 7 februari 2021 organiseren we Duikvaker VirtualXpo.

In deze online omgeving kom je in een virtueel beursgebouw in contact met exposanten uit Nederland en de rest van de wereld. Verdiep je in duikopleidingen, duikmaterialen, onderwaterfotografie of -videografie en duikreizen.

Bezoek Duikvaker VirtualXpo

Duikvaker is voor iedereen gratis te bezoeken. Vooraf registreren is niet nodig. Je kan op 6 en 7 februari direct naar VirtualXpo.nl gaan en daar meteen het beursgebouw betreden.

Openingstijden

Jaarlijks nemen duikscholen en resorts van over de hele wereld deel aan Duikvaker. Dat zal dit jaar niet anders zijn.

Het verschil met vorige edities is dat exposanten de stand vanuit hun eigen land ‘bemannen’. Om dat voor alle tijdzones binnen redelijke werktijden te kunnen doen hebben we de beurstijden verruimd. Duikvaker VirtualXpo is geopend op 6 en 7 februari van 10.00 uur tot 20.00 uur Nederlandse tijd.

Onze exposanten geven op hun stand aan op welke tijdstippen dat ze bereikbaar zijn. Een duikschool op Bonaire of Curacao zal vooral in de middag en avond persoonlijk bereikbaar zijn, terwijl je exposanten aan de andere kant van de wereld al eerder op de dag live kunt spreken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Volop duikmaterialen

Duikvaker staat al jaren bekend om de grote diversiteit aan duikmaterialen op de beursvloer. Ook tijdens Duikvaker VirtualXpo ontbreken de bekende merken niet. Ben je toe aan iets nieuws, wil je weten wat er te koop is en wat de laatste noviteiten zijn. Op Duikvaker VirtualXpo kan je een weekend lang alles bekijken.

Anderen lezen ook:  Nieuwe Garmin smartwatch duikcomputer

Heel veel reisbestemmingen

Er komt een tijd dat we weer mooie duikreizen kunnen maken. Toonaangevende reisorganisaties hebben mooie stands ingericht. Samen met hun agenten bieden ze een keur aan bijzondere bestemmingen.

Wil je duiken op Bonaire, Curacao, de Filipijnen, Indonesië, de Malediven of duiken in Egypte? Vele reisorganisaties en duikscholen op de virtuele beurs wijzen je de weg en geven advies over waar en wanneer je kan duiken.

Opleidingen

Ben je op zoek naar een duikopleiding die het beste bij jou past? Of wil je je verder ontwikkelen. Dan heb je op de beurs een ruime keuze uit organisaties, duikscholen en verenigingen. Volg presentaties en stel vragen. Of maak een praatje met een van de standmedewerkers. Tijdens Duikvaker VirtualXpo is het allemaal mogelijk.

Presentaties en Workshops

Duikvaker VirtualXpo staat bol van de inspirerende en informatieve presentaties. Alle dagen dat de VirtualXpo geopend is, kunnen bezoekers presentaties volgen. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Na de beurs komen alle presentaties in een archief te staan zodat je deze terug kan kijken op het platform van VirtualXpo.

Maak een planning!

Let op! Eén week voor aanvang van de beurs is het beursgebouw al geopend. Je kan dan alvast een favorietenlijst maken van standhouders en een planning voor het volgen van de presentaties van je voorkeur.

Tot slot:

Ook na het beursweekend blijft Duikvaker VirtualXpo voor het publiek geopend. Alle informatie blijft beschikbaar voor bezoekers tot 1 september 2021.

Bovendien houden de exposanten de stand up-to-date met nieuwe berichten, producten, folders etc. Dus ook na de beurs kan je nog steeds terugkeren naar het platform van Duikvaker VirutalXpo.

Anderen lezen ook:  Aqua Lung Outlaw: Break free

Bezoek Duikvaker VirtualXpo