Een Bare droogpak naar jouw wensen… We weten als geen ander dat een goede pasvorm absoluut van invloed is op de veiligheid, het comfort en het algehele succes van je duik. Bare is niet voor niets al meer dan 40 jaar continue bezig om de pasvorm van hun droogpakken te verfijnen en te optimaliseren.

Niet voor niets is de maatrange van de droogpakken inmiddels uitgebreid tot 18 heren en 11 dames maten. Zoveel mensen, zoveel wensen en dus bieden we buiten deze standaard maten ook nog eens verschillende opties om je pak naar jouw voorkeur aan te passen.

Wens je iets langere armen of benen, of juist iets korter?  Geen probleem, we regelen het voor je!  Momenteel bieden wij de mogelijkheid om van de 2 meest populaire Bare Trilaminaat droogpakken een aantal aanpassingen gratis te laten uitvoeren. Hieronder lees je om welke pakken en aanpassingen het gaat.

Tot 01-03-2020 is het mogelijk om bij de volgende Bare droogpakken gratis aanpassingen uit te laten voeren:

Kies uit de volgende gratis aanpassingen:

  • Kies voor neopreen polsseals (ipv standaard latex bottleneck seals)
  • Kies voor latex wristseals (ipv standaard neopreen neckseal)
  • Gratis schoenwissel (maat)
  • Kies voor droogpak sokken ipv standaard Tech boots
  • Verleng of verkort je droogpak armen
  • Verleng of verkort je droogpak benen

droogpak Bare

Bare droogpak passessie

Wist je trouwens dat het mogelijk is om via de erkende Bare dealer een afspraak te maken voor een droogpak passessie bij de importeur? Tijdens een passessie bekijken we welke maat droogpak het beste bij jou past en kijken we samen of er aanpassingen nodig zijn en zo ja welke.

Anderen lezen ook:  DIY-trimvest: Aqua Lung Omni

www.amilcosports